۲-۲۶-۱۳۹۴, ۱۲:۵۳:۴۳
سلام...برای ذخیره سازی فایل Draft مربوط به گیره از save as استفاده کردم و فایل های اسمبل مربوطه از سیستمم حذف شد...حالا وقتی فایل رو باز می کنم یه پنجره به صورت زیر باز میشه....میخواستم ببینم کل اسمبل و draft رو دوباره انجام بدم یا فقط اسمبل و فایل save as شده رو بفرستم کفایت می کنه؟نبودن فایل اسمبل کنار draft الزامیه؟

