تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: ماکرو
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام....باید یه مجموعه ی مونتاژی رو با استفاده از ماکرو ایجاد کنم....به زبان ویژوال بیسیک مسلطم اما نمیدونم تو کتیا چی کار باید کنم....هدف از این کار ایجاد یه فایل exe با ویژواله که با ورودیهای دلخواه در اون تغییرات در کتیا اعمال بشه....فایلی تو این زمینه دارین؟(ممنون)
بزودی مقاله ای درخصوص ماکرو نویسی در قسمت مقالات سایت منتشر می شود، چند وقتی هست که روی آن کار می کنیم به دلیل مشغله کاری به تاخیر افتاد ولی انشاالله تا قبل از مهر منتشر می شود.
اصلا امکان اینکه تو ویژوال برنامه ای نوشت که به صورت exe و گرافیکی باشه و از کاربر مثلا ابعاد بگیره و بعد منتقل کنه تو کتیا؟یا فقط میشه برنامه نوشت و منتقل کرد؟
بله میشه بعد از نوشتن ماکرو ، اون رو به exe در آورد و بصورت برنامه ای مستقل که میتونه به کتیا لینک بشه در آورد
فایل زبان اصلی در این زمینه دارین؟
نه متاسفانه بنده که ندارم در هلپ توضیح مختصر در قسمت Infrastructure امده است.