تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: ازمون استخدامی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام . من دیروز ی جا رفتم مصاحبه که فایل stl که پیوست کردمو بهم دادن که یکم هول شدم نتونستم درست انجامش بدم . یسری مشکل داشتم میخام کمکم کنید

1- قطعه align نیست و موقعی که میخاستم این کارو کنم کسی که اونجا بود اجازه نداد گفت کارت اشتباهه اگه اینکارو کنی . باید بتونی بدون این که بیاری مرکز کار طراحیش کنی
2- وقتی میخاستم planer section بگیرم اصلا خوب درنمیومد اگر کسی میتونه بهم توضیح بده چطور باید اینو طراحیش میکردم ممنون
سلام
از نظر طراحی align بودن قطعه زیاد تاثیری نداره تو طراحی و میشه با همون پوزیشن اورجینال قطعه در فضا اون رو طاحی کرد.
برای طراحی هم راه های مختلفی وجود داره بستگی داره شما با کدام روش و کدام ابزار راحت ترید .
من راههای زیادی روتست کردم . مولتی سکشن زدم . جدا جدا پلنر سکشن زدمو کشیدم ولی اصلا خوب در نیومدم مخصوصا قسمت جلو و عقب و کفش
سلام
خب همانطور که اطلاع دارید هر چقدر برای یک کار شما وقت بیشتری بگذارید نتیجه بهتری حاصل میشه .
تو این طرح هم قسمت پیچیده ای وجود نداره فقط همین روش هایی که ذکر کردید رو اگر با دقت بیشتر و ظرافت بیشتر و همچنین توجه بیشتر به جزییات انجام بدید مشکلتون حل میشه.Blush