تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: مشکل در نمایش اندازه ها در کتیا
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با سلام بعد از اینکه با کلی درسر کتیا نصب کردم .الان که امدم باهاش کار کنم میبینم اندازه ها رو این جوری نشون میده HuhAngry

[attachment=371]

کسی میتونه من راهنمایی کنه چکارش کنم؟!
باتشکر
(۳-۹-۱۳۹۲, ۲۳:۱۷:۴۵)saeed_vb نوشته: [ -> ]با سلام بعد از اینکه با کلی درسر کتیا نصب کردم .الان که امدم باهاش کار کنم میبینم اندازه ها رو این جوری نشون میده HuhAngry

باتشکر

خيلي جالب بود من با ٨ سال تدريس تا بحال همچين چيزي نديده بودم، چه نسخه اي از كتيا را بر روي چه ويندوزي نصب كرديد؟
احتمالا ويندوز ٨ مي باشد و نسخه پايين تر از ٢١ نصب نموديد، چون درسايت اين شركت همچين اشكالي اشاره شده بود البته بنده نديده بودم، شما بايد ٢١ نسخه ٣٢ بيتي را نصب نماييد تا جواب بگيريد
(۳-۱۰-۱۳۹۲, ۰۰:۳۹:۱۸)novin نوشته: [ -> ]احتمالا ويندوز ٨ مي باشد و نسخه پايين تر از ٢١ نصب نموديد، چون درسايت اين شركت همچين اشكالي اشاره شده بود البته بنده نديده بودم، شما بايد ٢١ نسخه ٣٢ بيتي را نصب نماييد تا جواب بگيريد

بله.درسته .اگه یادتون باشه اینجا مشکل با اجرای کتیا داشتم آخر R19 نصب کردم. 2013 هم که نصب شد ولی کار نمیداد.Confused پس برم دنبال r21
تشکر.این پروژه من هم خودش پروژه ای شدSad
بله واقعا
رفتم بازار نسخه r21 هم خریدم.نصب هم کردم.اما با کارت گرافیک مشکل داشت.
منم اعصابم خراب شد .ویندوز 8 پاک کردم یک ویندوز 7 ریختم روی لبتابم تا اینجاش که کتیا نصب شد و ظاهرا مشکلی ندارم.
این لبتابم از این مدل های دو کارت گرافیکست .این کتیا نمیتونه از کارت گرافیک اصلی استفاده کنه میخواد با اون آن برده ران بشه که کم میاره
خوب شما میتونید براش تعریف کنید که از اون کارتتون بخونه
گزینه اش یادم نیست اما فکر کنم توی Run as بود
(۳-۹-۱۳۹۲, ۲۳:۱۷:۴۵)saeed_vb نوشته: [ -> ]با سلام بعد از اینکه با کلی درسر کتیا نصب کردم .الان که امدم باهاش کار کنم میبینم اندازه ها رو این جوری نشون میده HuhAngry

باتشکر

جدای از اعصابی که خورد میکنه خیلی باحالهTongue