تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: catalog editor
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام.من ميخواستم يك قطعه رو وارد كاتالوگ بكنم . طراحي قطعه و جدولشو انجام دادم ولي متأسفانه وقتي وارد محيط catalog editor ميشم چيزي يادم نيست . ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد . !!!
(۴-۱۷-۱۳۹۲, ۰۹:۵۴:۴۷)Alireza Moosavi نوشته: [ -> ]سلام.من ميخواستم يك قطعه رو وارد كاتالوگ بكنم . طراحي قطعه و جدولشو انجام دادم ولي متأسفانه وقتي وارد محيط catalog editor ميشم چيزي يادم نيست . ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد . !!!

سلام
پس از وارد شدن به محیط catalog editor با استفاده از ابزار add part family که آخرین ابزار از جعبه ابزار chapter می باشد فایل جدول طراحی ای را که save کرده بودید وارد این محیط کنید و save کنید.
سپس می توانید وارد محیط assembly شده و با استفاده از ابزار catalog browser آن را وارد این محیط کنید.
مرسي از راهنماييتون
vase az beyn bordan error PartNumber chekar konam ??

matne error ine :
No Design table with 'PartNumber' column found
(۴-۱۸-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۵۱)Alireza Moosavi نوشته: [ -> ]vase az beyn bordan error PartNumber chekar konam ??

matne error ine :

سلام
می تونید فایل کارتون رو بفرستید؟
فايل كار :
(۴-۱۹-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۰۷)amin.saffari نوشته: [ -> ]
(۴-۱۸-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۵۱)Alireza Moosavi نوشته: [ -> ]vase az beyn bordan error PartNumber chekar konam ??

matne error ine :

سلام
می تونید فایل کارتون رو بفرستید؟

شما باید در بخش فرمولا واژه ای به نام PartNumber (به بزرگ و کوچک بودن حروف و چسبیدن حروف به هم دقت کنید ) از جنس string ساخته و نامی برای آن در نظر بگیرید ( به عنوان مثال catia 1 ) سپس در بخش design table ستونی جدید در کنار بقیه پارامترها به نام PartNumber ظاهر می شود که با تغییر نام آن در هر ردیف ( مثلا ردیف 2 به نام catia 2 و ردیف 3 catia 3 ) قطعات جدید با ابعادی جدید درست کنید )

شما در فایلتون هنوز بخشی به نام PartNumber نساخته اید .

اگر مشکلی پیش اومد سوال کنید
موفق باشید
سلام
من فایل کتیا رو میفرستم ببینید اگه یادتون نیومد خبر کنید تا روند کار رو کامل بفرستم
تشكر.!!