تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: طراحی قلاب
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
برای کشیدن دو بعدی وارد محیط generative shape design می شوم و در قسمت sketch شکل مورد نظ را طراحی می کنم ولی وقتی از sketch خارج میشوم در نمودار درختی sketch1 در زیر شاخه partBody میباشد.و وقتی در قسمت disassemble , All cells رو اجرا میکنم 8 circle و 3 line در زیر شاخه Geometrical set ظاهر می شود .
در صورتی که در کتاب Sketch در زیر شاخه Geometrical set میباشد. میخواستم ببینم مشکل کار من از کجاست؟
اصلاً وقتی به این صورت است مشکل در ادامه طراحی بوجود می آید ؟
(۴-۲۵-۱۳۹۲, ۱۹:۲۷:۱۳)Alireza Moosavi نوشته: [ -> ]برای کشیدن دو بعدی وارد محیط generative shape design می شوم و در قسمت sketch شکل مورد نظ را طراحی می کنم ولی وقتی از sketch خارج میشوم در نمودار درختی sketch1 در زیر شاخه partBody میباشد.و وقتی در قسمت disassemble , All cells رو اجرا میکنم 8 circle و 3 line در زیر شاخه Geometrical set ظاهر می شود .
در صورتی که در کتاب Sketch در زیر شاخه Geometrical set میباشد. میخواستم ببینم مشکل کار من از کجاست؟
اصلاً وقتی به این صورت است مشکل در ادامه طراحی بوجود می آید ؟

این مشکلی زیاد مهمی نیست ولی علت این امر این است که در کتاب قبل از ترسیم Sketch گفته شده شما یک Geometrical Set ایجاد کنید که متاسفانه این کار را نکرده اید. این در رند طراحی تاثیر نداشت ولی برای نظم ترتیب کارها تا حدودی مهم می باشد.
وقتی میخوام multi-sections surface رو با هم joinکنم این errorمیده !!
(۴-۲۶-۱۳۹۲, ۱۳:۰۳:۳۴)Alireza Moosavi نوشته: [ -> ]وقتی میخوام multi-sections surface رو با هم joinکنم این errorمیده !!

فایل کتیا را ضمیمه کنید(رر کنید اگر حجمش بالاست) از روی عکس کاملا مشخص نیست فکر کنم اشکال در خطوط راهنما می باشد.
wire_model
(۴-۲۶-۱۳۹۲, ۱۶:۵۵:۲۹)Alireza Moosavi نوشته: [ -> ]wire_model

مشكل را در كلاس حل خواهيم كرد.