تالار گفتمان انجمن کتیای ایران

نسخه‌ی کامل: piping
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
با سلام
لطفا کسی اگر در محیط پایپینگ کار کرده به من توضیح بده که قابلیتهای این ماژول در مقایسه با نرم افزار PDMS چطوره ؟( برای پایپینگ صنایع نفت با استاندارد ASME ).
با تشکر.
نرم افزار کتیا نرم افزار بسیار قدرتمند طراحی محسوب می شود و از لحاظ طراحی سیستم های لوله کشی و مخازن با در اختیار داشتن کاتالوگ بسیار قدرتمند سرعت طراح را در مقایسه با نرم افزار های مشابه بسیار بالا می برد.
امروزه در شرکت های بزرگ نفتی همچون توتال نرم افزار کتیا به عنوان یکی از نرم افزار های اصلی طراحی محسوب می شود.
سلام
تو کتیا میشه نقشه ایزومتریک تهیه کرد
سلام بله در محیط drafting بوسیله دستور isometric view
منظور ایشون گرفتن نفشه آیزو برای تاسیسات لوله کشی است . این قایلیت در ورژن هایی که استفاده می کنیم موجود نیست و لازم است که با محیط درفتینگ اندازه ها داده شود . این کار نیاز به افزونه ای دارد که متاسفانه در ورژن های جدید کتیا نسخه کرک شده آن عرضه نشده است .