شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی بطری پا فیلی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط Generative Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- موضوع: طراحی بطری پا فیلی (/showthread.php?tid=65)

صفحه‌ها: 1 2

طراحی بطری پا فیلی - amir - ۱۳۹۰/۰۹/۲۷

سلام ؛ من تو قسمت 15-3 وقتی میخام با دستور line استفاده کنم خطا میگیره ؟!!!! چیکار باید کنم؟؟HuhHuh

RE: طراحی بطری پا فیلی - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۲۸

روی دکمه Reverse Direction کلیک کنید.

RE: طراحی بطری پا فیلی - amir - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹

(۱۳۹۰/۰۹/۲۸)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روی دکمه Reverse Direction کلیک کنید.
ممنون !! ولی چند مرحله جلو تر وقتی میخام از ابزار آنالیز استفاده کنم نمی دونم چیکار بایدکرد؟؟ کلا با Pdf فرق داره!!Undecided

RE: طراحی بطری پا فیلی - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹

در نسخه جدید 21 این تفاوت وجود داره، قابلیت افزایش یافته
مشکلی نیست

RE: طراحی بطری پا فیلی - Mehrdad - ۱۳۹۰/۱۰/۰۱

سلام با چند ساعتی تاخیر یلداتون مبارک Heart

من تو صفحه 31 PDF بطری بخشی که از ما میخواد با ابزار combine اون سه دایره زیری رو در بیاریم به مشکل برخوردم
من combine اول رو انجام دادم بدونِ مشکل ولی برای دومی فقط دوتا دایره بهم میده نه سه تا!
تو شکل صفحه 31 اون دوایر سه تا هستن ولی برای من دوتا تشکیل میشه مثل عکس زیر که ضمیمه کردم
مشکل از کجاست ؟Undecided
مرسی

RE: طراحی بطری پا فیلی - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۱

من این بخش آخر کار وقتی میخام آخرین trim رو بدم error میده میگه intersection دارم ولی نمی دونم چه کنم
Huh

[attachment=37]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: طراحی بطری پا فیلی - Mehrdad - ۱۳۹۰/۱۰/۰۱

سلام شهروز جان ممنون از جوابت
تو پی دی اف از سه تا combine اسم برده بود ولی من دوتا داشتم
combine اول : circle 1 + parallel 1
combine دوم : Sketch 4 + parallel 3
برای combine سوم "باید circle 1 + parallel 2 در نظر میگرفتم که اون دایره پایینی رو هم بهم بده ولی اشتباه انجام میدادم
که با توضیح شما فکر کنم رفع شد ممنون Heart

ولی حالا به یه مشکل دیگه خوردم Big Grin
وقتی میخوام sweep 2 و translate های 1 تا 3 رو باهم join کنم update error میده راه حل چیه یا مشکلم از کجاست ؟

مرسی

RE: طراحی بطری پا فیلی - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۱

(۱۳۹۰/۱۰/۰۱)Mehrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام شهروز جان ممنون از جوابت
تو پی دی اف از سه تا combine اسم برده بود ولی من دوتا داشتم
combine اول : circle 1 + parallel 1
combine دوم : Sketch 4 + parallel 3
برای combine سوم "باید circle 1 + parallel 2 در نظر میگرفتم که اون دایره پایینی رو هم بهم بده ولی اشتباه انجام میدادم
که با توضیح شما فکر کنم رفع شد ممنون Heart

ولی حالا به یه مشکل دیگه خوردم Big Grin
وقتی میخوام sweep 2 و translate های 1 تا 3 رو باهم join کنم update error میده راه حل چیه یا مشکلم از کجاست ؟

مرسی

مشکلی نیست فقط باید تیک check contexity رو برداری.ذاره میگه بهم چسبیذه نیستن

RE: طراحی بطری پا فیلی - Mehrdad - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲

مرسی شهروز جان Heart

اگه نزنی یه سوال دیگه هم دارم Big Grin

میگم تو قسمتی که با ابزار intersection از ما میخواد که plane 7 + Bottle_body رو انتخاب کنیم اپدیت اررور میده
عکسشو ضمیمه کردم مشکلم از کجاست ؟

RE: طراحی بطری پا فیلی - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲

(۱۳۹۰/۱۰/۰۲)Mehrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی شهروز جان Heart

اگه نزنی یه سوال دیگه هم دارم Big Grin

میگم تو قسمتی که با ابزار intersection از ما میخواد که plane 7 + Bottle_body رو انتخاب کنیم اپدیت اررور میده
عکسشو ضمیمه کردم مشکلم از کجاست ؟

ما خوشحال میشیم یه کوچولو کمک کنیم.

ببین باید ببینی هدف از intersection چیه.اینجا میخاد یه دایره روی اون صفحه ایجاد کنه.پس روی دایره بالای bottle_BOdy کلیک کن تا اون دایره رو بندازه رو صفحه.