شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Sketcher (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher (/showthread.php?tid=3)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - amir.s - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴

سلام من یه مشکل عجیب با کتیا ورژن V5-6 R2015 دارم اونم اینه که وقتی میخوام تو محیط Assembly Design لینک بشم به محیط Sketcher و مثلا روی صفحه ZX طراحی کنم نمای قطعه تغییر میکنه و ادامه کارو بسیار سخت میکنه. تو نسخه های قبلی کتیا اینجور نبود اول شک کردم مشکل از Service Pack 3 باشه پاکش کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود ممنون میشم بفرمایین مشکل از کجاست آیا از تنظیماته داخل نرم افزاره؟. عکس اول نمای درست و عکس دوم نمای مشکل داره.

[تصویر:  p3mq_1.jpg]

[تصویر:  87u_2.jpg]

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴

سلام
نوع نمایش در شکل پایینی به حالت perspective هست و باید به صورت paralel در بیاد

باید از مسیر زیر درستش کنید...

view >> render style >> parallel

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - dadrand - ۱۳۹۵/۰۱/۰۹

سلام، در رابطه با ترسیمهای پیوستی هر دو ترسیم کاملا فولی شدن ولی بعد از اینکه از مسیر Tools>>Sketch Analysis شکلها رو چک میکنم با چندین وضعیت opened روبرو میشم که نمیدونم چطوری مشکل رو حل کنم یا اینکه ایراد کارم تو مراحل ترسیم کجا بوده؟!!! بعد از رفتن به محیط part هم نرم افزار خطا میده!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۵/۰۱/۱۰

سلام

اشکال از نحوه ترسیم اشکال دو بعدیتون هست
نمیتونید به یک المان ، دو المان یا چند المان دیگر را متصل کنید.اینجوری نرم افزار متوجه اینکه کدوم قسمت را بسته در نظر بگیره نمیشه.
به فایل پیوست توجه کنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - dadrand - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵

سلام آقای حافظی کیا، ممنون از راهنماییتون.
با پیشنهاد شما که برخی از خطوط رو "خط چین" کنم مشکل "opened profile" حل شد و در مرحله اول تو محیط part هم تونستم به شکلِ کلی حجم بدم. ولی مشکل دیگه اینه که همون خطوط خط چین شده جزء خطوط اصلی ترسیم بودند و باید در مراحل بعدی از اونها هم استفاده بشه! پیشنهادتون برای این مشکل چیه؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۵/۰۱/۱۶

سلام

خواهش میکنم

میتونید دوباره با همون صفححه ای که در ابتدا طرح اولیه را کشیدید به دو بعد برید و قسمت هایی قبلا از آن ها صرف نظر کردید را بصورت ترسیمی بسته بکشید.
در اینصورت میتونید در محیط 3بعدی از اسکچ هاتون اسفاده کنید و به آن ها یا حجم دهید و یا از حجمی کم کنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - younes207 - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹

سلام
ببخشید میخواستم بدونم چطوری میشه کله اسکچی رو ک کشیدیم بدون هیچ اندازه ای از خطوط و زاویه ها نمایش داده بشه؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹

با ابزار Auto Constraint و کشیدن کادر دوره نقشه و محور های اصلی و اوکی کردن ابزار

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - sina.shahhoseini - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰

سلام
اگر منظورتون این باشه که بعد از فولی شدن یا ...میخواید اسکچتون و طرحتون رو بدون اندازه ها و قیدهای هندسی ببینین یا رنگ بندی های مربوط به قیدگذاری...میتونین از سه ابزار اخر جعبه ابزار visualization به نام های diagnostics برای رنگ بندی مربوط به قیود و dimensional constraints مربوط به قیدهای اندازه و geometrical constraints مربوط به قیود هندسی استفاده کنید و برای نمایشون فعال یا غیر فعالشون کنید.
برا قید گذاری خودکار هم که مهندس توضیح دادن بدون اندازه گذاری دستی طرحتون رو قیدگذاری کنید...

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - 123RAMIN - ۱۳۹۵/۰۴/۱۶

چگونه میشود مراحل کاری در نمودار درختی را حذف کرد تا فقط فایل سه بعدی

نمایش داده شود باشد

یا اینکه مراحل کاری فایلی فقط به صورت سه بعدی نمایش داده میشود را باز کرد