شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign (/showthread.php?tid=4)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - M A J I D - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷

درود
از اساتید محترم یک سوال داشتم
در مورد پروژه گیره من به یه مشکل ساده برخوردم
شاید این اشکال من از پیدا نکردن یک درک درست از نحوه ی ایجاد Hole باشه ، پس پیشاپیش عذرخواهی میکنم
در مورد ایجاد اون سوراخ ها من میام نوعشون رو Counterbored میذارم اما اگه بخوام قطر سر سوراخ رو هم بذارم 6 شکل اشتباه به نظر میرسه به خاطر همین من قطر type رو بیشتر در نظر گرفتم

حالا من فایلم رو ضمیمه میکنم هر جاش ایراد داشت یه لطفی بکنید و بهم اشکالاتم رو بگید
سپاس

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷

نه خواهش می کنم

طراحی که انجام دادید درست است در این مثال ابعاد پل اول داده نشده و شما متناسب با پیچ وردی می توانید این ابعاد را تغییر دهید.

طبق استاندارد مشخص شده پیچ در این مثال که ISO 1207 هست بهتر قطر پله اول را 10 وارد نمایید هرچن با شکل کمی تفاوت دارد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - ali.rezazade74 - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶

[attachment=1962][attachment=1961][attachment=1961][attachment=1961][attachment=1961][attachment=1961]سلام دوستان
تو نرم افزار کتیا نمیتونم اندازه خط و قطر و هرچیز دیگری رو وارد کنم خواهشا کمکم کنید
عکس از محیط نرم افزار گرفتم پیوست کردم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶

سلام

در سمت راست صفحه مونیتور بر روی گزینه constraint کلیک کنید و سپس بر روی خط یا دایره ای را که میخواهید اندازه گذاری کنید کلیک کنید تا اندازه ان مشخص شود . برای انکه بتوانید طول خط یا قطر دایره را تغییر دهید باید بر روی اندازه دابل کلیک کنید تا باکس مربوطه باز شود و عدد دلخواه را وارد کنید .

ارادتمند شما - آرش

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - ali.rezazade74 - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶

مشکلم اینه که عدد نمیتونم وارد کنم و همچنین اندازه رو نشون نمیده

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶

یکبار تنظیمات نرم افزار را به حالت اولیه در بیاورید چک کنید ببینید درست میشه...

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - ali.rezazade74 - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸

از همون اولی که نصب کردم همینطور بوده
ویندوزم رو عوض کردم و به 8 enterprize تغییر دادم اولش خوب بود ولی باز این مشکل پیش اومد

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴

زبان نمایش اعداد در سیستم شما فارسی هست و اشکال از همنجاست باید زبان نمایش تاریخ را در سیستم خود با انگلیسی تغییر دهید تا مشکل حل شود.

به پایین صفحه ویندوز قسمت راست جایی که ساعت را نمایش می دهد توجه فرمایید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - sorena01 - ۱۳۹۴/۰۱/۲۷

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی این عکسی که میبینید میخوام در جهتی که نشون دادم fillet بزنم اما در جهت عمودش یعنی در جهت سوراخ فیلت زده میشه .چکار باید بکنم . ممنون

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸

بزار این منظور باید با ابزار Tritangent Fillet زیر شاخه ابزار Edge Fillet با انتخاب دو سطح جانب و سطح بالایی انحنای مورد نظر بر روی شکل ایجاد می شود.