شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا (/showthread.php?tid=495)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۰۲

بله مثلا شما جعبه ابزار BiW Template را در محیط Generative Shape Design در نسخه 20 ندارید.

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳

تعدادی ابزار به محیط های طراحی در نسخه 21 نسبت به 20 اضافه شده مثلا ابزار Free form Surface در محیط Generative Sheet Metal Design در جعبه ابزار Rolled Wall یا ابزارهایی در محیط Digitized Shape Editor و .....

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - sadegh101f - ۱۳۹۳/۱۱/۰۷

با سلام.من یک بار کتیا رو روی ویندوز8.1نصب کردم و چون مشکل داشت ویندوز رو عوض کردم و دوباره نرم افزار رو نصب کردم ولی با این حال مشکل هنوز حل نشده.مشکل هم اینه که کتیا اعداد اعشاری رو قبول نمی کنه و هنگام نمایش اندازه خطوط حروف عجیبی به جای عدد نشون میده که نمونش رو گذاشتمAngry.اگه کسی راه حلش رو میدونه خواهشا کمک کنید[تصویر:  a4f544f71e62b683ac9ae12dd33b56940e69a3eb.jpg] .تشکرSadSadSadSad

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۰۸

زبان پیش فرض سیستم را به انگلیسی تغییر دهید احتمال زیاد مشکل برطرف می شود. از تاریخ کنار صفحه مشخص است یا عربی است یا فارسی

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - VAHID ABBASI - ۱۳۹۳/۱۱/۱۳

سلام.نسخه V5R21 ,64 روی ویندوز 7 نصب کردم کتیام هیچ مشکلی ظاهرا نداره فقط کل گزینه های save,save as,...غیر فعاله و هیچی رو نمیشه save کرد.لطفا راهنماییم کنید.

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۱۴

احتمالا تیک Demo Mode را در زمان نصب فعال نمودید.

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - بابک1668 - ۱۳۹۳/۱۱/۱۸

مهندس از چندین شرکت مختلف کتیا رو نصب کردم اما باز هم همون مشکل رو داره (ok to terminate) از دی وی دی کتاب شما نصب نکردم نشد از دی وی دی کتاب آقای علیپور حقیقی نصب کردم نشد از شرکت گردو نصب کردم نشد از مجموعه مهندسی انار نصب کردم نشد تمرین قالب هرزگردو فراموش کردم انقدر تمرین نکردم اخیرا هم این خطا میاد بعد از نرم افزار میاد بیرون

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۲۰

عکس کامل از صفحه ویندوزتون بگیرید به نحوی که نوار تاریخ ویندوز هم مشخص باشد.

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - بابک1668 - ۱۳۹۳/۱۱/۲۰

خدمت شما

RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - mojtaba mohammadnia - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱

Confusedدر هنگام کار با ابرنقاط که حجش حدودو 60 مگ هست نر افزار کنده و ریپ میزنه چیکار کنم رفع شه؟
مشخصات سیستم لب تاپ core i7\vga Geforce 1g GT555/Ram 4gig
مشخصات سیستم خانگی CPU AMD X4 2.8Ghz/vga 1gig ATI 7650/RAM 4gig

هنگام نصب نرم افزار نسخه 18 SP4 و CATIA P2 V5R20(x32) وCATIA V5R21 X32 روی ویندوز 7 64 بیتی erorr شکل پیوست رو میده مشکل چیه؟
خواهشمندم هرکی میدونه مشکل کجاست جواب بده