![]() |
مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا (/showthread.php?tid=495) |
RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - kolavanirajabi - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱ با سلام راجع به نرم افزار اباکوس سوال داشتم میخواستم ببینم در کدام بخش باید این را مطرح نمایم RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - بابک1668 - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱ تو صفحه اول تالار که هر محیط رو نوشته انتهای صفحه نوشته آباکوس قویترین نرم افزار تحلیلی جهان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - padideh_hs - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹ سلام من خیلی جستجو کردم که اگر جواب سوالم توی صفحات هست سوال تکراری نپرسم ولی به نظرم نبود ویندوز من 8.1 است ایا نصب کتیا مثل بقیه ورژن ها بر روی 7 انجام میشه ؟ دوبار امتحان کردم ولی متاسفانه نصب نشد پیش کسی هم بردم ولی اون نمیدونست مشکلش کجاست وقتی نصب میشه هیچ پیغامی نمیده حتی ارور لایسنس هم نمیده با تشکر RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹ سلام برای نصب کتیا v5R21 حتما باید نسخه ۳۲بیتی را بر روی ویندوز ۸. و ۸.۱ برزید. چه ویندوزتون ۶۴ بیتی باشه چه ۳۲ بیتیاما ریویژن ۲۰۱۴ این مشکلو حل کرده و میتونید کتیای ۶۴ بیتی رو هم رو ویندوز ۶۴ بیتی بریزیداینم راهنمای تصب کتیا ۲۰۱۴ ircatia.ir/CATIA-V5-62014.php RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - padideh_hs - ۱۳۹۳/۱۲/۰۴ سلام کسی ایا کتیا را بر ویندور 8.1 نصب کرده است ؟ RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۰۴ سلام بله نصب میشه منتها ورژن ۲۰۱۱ کتیا چه بر روی ورژن ۳۲بیتی و چه ۶۴ بیتی ویندوز ۸ و ۸.۱ حتما باید ۳۲بیتی کتیا را نصب کنید اما در صورت داشتن نسخه کتیا R21v5_6 revision 2014 میتونید۶۴بیتی کتیاراهم بر روی ویندوز ۶۴بیتی نصب کنید RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۱۰ سلام گزینه افزودن تصویر کار نمیکنه و نمیتونم عکس بفرستم چرا ؟ مشکل در نصب دارم . ویندوز 7 هست و 32 بیتی وقتی برنامه را اجرا میکنم مانند پست شماره 14 پیغام خطا میده و وقتی مانند پست 15 فایل ضمیمه در پست 15 را کپی پیست کردم باز مشکل حل نشد . چون مانند تصویر دوم پست 16 هیچ کدام ایتم ها فعال نیستند که بخوام گزینه کناریشون را تیک بزنم و فعال کنم . لطفا راهنمایی کنید . ممنون RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - سعید دانشگر - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷ سلام .دوستان من ی لبتاب خریدم که ویندوزش 8.1 بود و الان نیاز به کتیا دارم نسخه v5r21را نصب کردم ولی روی این ویندوز مشکل لایسنس داشت و اجرا نمیشد.اگه لطف کنید نسخه ای که روی ویندوز 8.1 بدون مشکلی کار بکنه بهم معرفی کنید بی نهایت ممنون میشم.درضمن این سری لبتاب بخاطر سخت افزاری که دارند ویندوز های سون و پایین تر را اجرا نمیکند. ممنون RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸ سلام بر روی ورژن ۳۲بیتی و چه ۶۴ بیتی ویندوز ۸ و ۸.۱ حتما باید ۳۲بیتی کتیا را نصب کنید اما در صورت داشتن نسخه کتیا R21v5_6 revision 2014 میتونید۶۴بیتی کتیاراهم بر روی ویندوز ۶۴بیتی نصب کنید RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - pouya66m - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹ سلام ببخشید روی ویندوز8.1 اگر سالیدورک نصب کرده باشم بعد کتیا نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ |