شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی موس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط Generative Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- موضوع: طراحی موس (/showthread.php?tid=50)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: طراحی موس - mhghl - ۱۳۹۵/۰۲/۲۷

با سلام مهندس در طراحی موس قسمت تحلیل شیب سطح وقتی از ابزار feature draft analysis طبق دستور کتاب استفاده می کنم و وقتی از جعبه ابزار view ابزار shading wigh material رو فعال می کنم باز نمیتونم رنگ بندی روی شکل رو ببنیم و تغییر رنگ مشهاده نمی شود.(فایل ضمیمه گردیده)

RE: طراحی موس - Novin - ۱۳۹۵/۰۲/۲۷

مشکلی نداشت احتمالا روی سطح موس کلیک نمی کنید.

کار خودتون رو ادامه دهید سر کلاس توضیح میدهم.

RE: طراحی موس - mhghl - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸

سلام مهندس . در طراحی موس وقتی به صفحه 141 کتاب رسیدم در پراگراف سوم نوشته شده که دوباره بر ابزار split کلیک کرده offset.2 را به عنوان splitting element انتخاب کنید که اصلا ما offset,2 درست نکرده ایم که انتخاب کنیم در ضمن از قسمت "ایجاد بدنه بالایی" در پایین صفحه 139 دیگر شکلم شبیه کتاب نیست. لطفا راهنماییم ام کنید.(فایل ضمیمه است)

RE: طراحی موس - Novin - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸

شما به شکل نهایی توجه کنید به اسمی دقت نکنید، تنها ایرادی که من دیدم جهت Offset بود که شما رو به بیرون زده بودید من رو به داخل کردم درست شد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دلیل بازدید بالای سایت و حجم بالای دانلود از وب سایت انجمن کتیای ایران بصورت موقت فایل های پیوست خود را در وب سایت های آپلود رایگان قرار دهید.

RE: طراحی موس - Bahman Mp - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰

سلام استاد تو صفحه 141 ما offset2 نداریم و اینکه split که میزنم شکل کتاب ایجاد نمیشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: طراحی موس - Kazemzade - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰

• جهت ofset را به سمت داخل اصلاح کنید
  • سپس در دو مرحله Split کنید
سه عکس زیر مراحل را نشان می دهد:

RE: catalog - Milad khodabandeh - ۱۳۹۵/۰۳/۰۴

سلام تو محیط کاتالوگ فایل اکسل رو نمیشناسه

سلام تو قسمت shell به مشکل خوردمConfused

RE: طراحی موس - Novin - ۱۳۹۵/۰۳/۰۵

همانطور که حدس زده بودم مشکل شما در اسم پارامتر PartNumber بود که فاصله داده بودید، حتی کتیا 'گیومه ای' به نشانه اشتباه بودن این پارامتر قرار داده بوده که مثل موضوع بخشی که سوال خودتون رو قرار دادید دقت نکردید Smile

به فایل پیوست توجه فرمایید اصلاح شده است.

[attachment=2624]

در فایل سشوار هم قسمت بالایی رو خوب در نیوردید به طوری که نرم افزار نمی تواند توخالی کند.

RE: طراحی موس - hamedsharifi - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹

سلام،در قسمت
4_3_15
کتاب صفحه ی
139
دچار مشکل شدم برای کپیی پارت بادی تو Upper bode
پیشاپیش تشکر می کنم بابت پاسخ

RE: طراحی موس - Kazemzade - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹

مراحل نمایش داده شده در 5 عکس پیوست را اجرا کنید