شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی قلاب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط Generative Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- موضوع: طراحی قلاب (/showthread.php?tid=143)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: طراحی قلاب - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۰۵

(۱۳۹۰/۱۲/۰۵)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اییییی خدااا
بازم نشد..با sketch شما رفتم
آخه ایراد کارم چیه؟
فقط تو سطح پایینی ایراد میگیره

پس ایراد الان از section هستش.
Section هاتم بزار چک کنیم با هم شاید ایراد از اونا باشه.

RE: طراحی قلاب - shahbaazi - ۱۳۹۰/۱۲/۰۵

مرسی و ممنون
من فالمو الان ضمیمه میکنم بازم..بی زحمت یه نیگاه بهش بندازین

RE: طراحی قلاب - Novin - ۱۳۹۰/۱۲/۰۵

(۱۳۹۰/۱۲/۰۵)shahbaazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی و ممنون

خط به خط کتاب را با دقت مطالعه فرمائید ... در کتاب در پایان هر بخش در DVD کتاب فایل از پیش طراحی شده وجود دارد، منحنی ها را بادقت بیشتری ترسیم کنید، هر نقطه دارای یک مسیر می باشد.

RE: طراحی قلاب - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۰۶

مرسی و ممنون

خرد خرد زیاد بی دقتی داری.
همونجور که استاد هم گفت یه بار دیگه با دقت برو جلو.
تو رسم spline ها هم دقت کن.
مثلا الان تو همین کاری که نشون دادی spline ایراد دار داری.
با کتاب برو جلو مشکلت رفع میشه.
یه بار دیگه بکش ببین بازم ایراد هست یا نه.

RE: طراحی قلاب - shahbaazi - ۱۳۹۰/۱۲/۰۷

اوکی ممنون..بازم تلاش میکنم
مرسی

RE: طراحی قلاب - sameciran - ۱۳۹۰/۱۲/۱۹

درود
خسته نباشید
بخش multi section خارجی رو انجام نمیده!!!!!!!!

RE: طراحی قلاب - Novin - ۱۳۹۰/۱۲/۱۹

(۱۳۹۰/۱۲/۱۹)sameciran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود
خسته نباشید
بخش multi section خارجی رو انجام نمیده!!!!!!!!

شما Sketch.4 را اصلاح نمودید، یعنی متوجه خطا خود شده اید .. ولی چون در این تمرین ما با ترسیمات غیر پارامتریک که وابستگی خود را با شکل اولیه حفظ نمی کنند سروکار داریم می بایست به مرحله قبل از خرد کردن Sketch.4 برگردید.

RE: طراحی قلاب - reza nikabadi - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱

[attachment=1864]سلام.مشکل کجاست؟وقتی میخوام از دستور multi-sections surface استفاده کنم eror میده

RE: طراحی قلاب - somaieh moghadam - ۱۳۹۴/۰۱/۰۶

با سلام و عرض تبریک سال نو.
استاد توی زدن MULTI SCTION SURFACE دومم و2 تای بعدش به مشکل بر میخورم همش Confused

RE: طراحی قلاب - vahid_sato - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹

من یه مشکل تو فایلتون دیدم ، شما نقاط intersect 3D رو از sketch4 به نقاط ساختاری تبدیل نکردید وباید sketch4 رو ویرایش کنید که در اون صورت spline ها رو باید دوباره بکشید

تو عکسی که پیوست کردین جهت فلش section 1 با سه تا section دیگه مخالفه برعکس کن احتمالا درست شهUndecided