![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: تالار وب سایت www.FEM.IR (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- انجمن: نرم افزار آباکوس ABAQUS (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus (/showthread.php?tid=2) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - mahdi.ghiasi - ۱۳۹۱/۰۴/۳۰ سلام با تشکر از سوال شما منظورتون دقیقتر بگویید .نحوه چیدن الیاف آیا موازی با ارماتور است یا مانند پارچه بهم بافته شده است ودر وسط بتن قرار گرفته است.اگه عکسی یا مقاله در این مورد هست برای من بفرستید تا بهتر بتوانم کمکتون کنم RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - sasy8 - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵ سلام چرا با توجه به اینکه صفحات بالا و پایین Disceret rigid تعریف شده است اما همانطور که در شکل میبینید مقداری از جاذب از صفحات عبور کرده!! میشه دلایلی که باعث چنین اتفاقی شده است را بگویید؟ نکته: همین عملیات را برای یک جاذب استوانه ای انجام داده ام و چنین مشکلی نداشتم اما در این جاذب مکعبی این اتفاق افتاده است. لینک تصویر : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - mahdi.ghiasi - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵ سلام لطفا فایل تحلیل تون برای من بفرستید تا بررسی کنم با تشکر RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - sasy8 - ۱۳۹۱/۰۵/۱۸ (۱۳۹۱/۰۵/۱۵)mahdi.ghiasi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چطوری باید فایل رو براتون بفرستم!! میشه ایمیل خودتان رو بگذارید تا برای شما ایمیل کنم..ممنون RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - sasy8 - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱ علت این خطا چیست؟ ( کد خطا 693 ) The executable D:\Program\ABAQUS\6.9-1\exec\explicit.exe aborted with system error code 693. Please check the .dat, .msg, and .sta files for error messages if the files exist. If there are no error messages and you cannot resolve the problem, please run the command "abaqus job=support information=support" to report and save your system information. Use the same command to run Abaqus that you used when the problem occurred. Please contact your local Abaqus support office and send them the input file, the file support.log which you just created, the executable name, and the error code. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - amirreza - ۱۳۹۱/۰۶/۲۰ سلام من وقتی با ماژول job تحلیل می کنم با پیام aborted در قسمت job manager مواجه می شوم. کسی میتونه در این مورد منو کمک و راهنمایی کنه؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - HSEYEDHAMED2 - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱ سلام کسی اطلاعاتی از interaction برای مدل کردن پیچ دارد RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - brezagholipour - ۱۳۹۱/۰۸/۰۳ سلام کسی از دوستان هست که بتونه abaqus را با matlab لینک کنه. اگر به ایمیلم هم جواب بدید ممنون میشم ایمیل: brezagholipour@gmail.com ممنون RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - mahdi.ghiasi - ۱۳۹۱/۰۸/۰۸ (۱۳۹۱/۰۵/۱۸)sasy8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ارور وفایلcaeبرای من بفرستید. mahdi.ghiasi@yahoo.comدر قسمت موضوع حتما ذکر کنید اباکوس با تشکر (۱۳۹۱/۰۸/۰۱)HSEYEDHAMED2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام دندانه پیچ می خوای تحلیل کنی؟یا نیروی که پیچ به قطعه وارد میکند؟لطفا این دوتا مورد رو توضیح بدهید تا بتونم بهتر و کاملتر کمکتون کنم با تشکر (۱۳۹۱/۰۶/۲۰)amirreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام خوب تحلیل شما اشتباه است.باید ارور یابی شود با تشکر RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - mogermez - ۱۳۹۲/۰۸/۰۸ با سلام من می خواستم فرایند فرسایش توسط ذرات جامد رو تو اباکوس مدل کنم. اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه ارم خیلی ممنون میشم کمکم کنه. |