شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی موس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط Generative Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- موضوع: طراحی موس (/showthread.php?tid=50)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: طراحی موس - Mehrdad - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳

(۱۳۹۰/۰۹/۲۳)shahrooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۰۹/۲۳)Mehrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من همین شروع کار به مشکل برخوردمBig Grin
بعداز ورود به محیط shap باید فایل سه نمای موس رو کپی کنیم تو اسکیچ 1
اما متاسفانه موقع paste کردن error میده و میگه شما مجاز به paste کردن نیستین من احتمالا دادم که چون از روی DVD فایل dxf رو باز کردم این پیغام رو میده برای همین فایل dxf رو به دسکتاپ منتقل کردم ولی بازم با همین error مواجه شدم
دلیلش چی میتونه باشه؟Huh
ممنون
میشه عکس error رو بزاری؟

سلام اقای زارع منش عزیز

RE: طراحی موس - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴

شما فقط باید شکل سه نمای داخل درفتینگ را برای Copy انتخاب کنید، و با Ctrl+Tab وارد پنجره Part و سپس Sketch شده با Ctrl+V نما ها را Paste نمائید.
مشکل از DVD یا چیز دیگری نیست وقتی نماها در Drafting باز شده، یعنی مشکلی نیست. انتخاب نماها در Drafting باید با دقت بیشتری باشد.
هدف از این تمرین بالا بردن هرچه بیشتر دقت شماست.

RE: طراحی موس - Mehrdad - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴

سلام مهندس
ممنون از جواب
خوشبختانه انجام شد
در محیط drafting هر کدوم از نماهارو (خطوط طراحیشو) دونه دونه ctrl+select و در مجموع همگی رو کپی و در محیط sketch اونهارو paste کردم

ممنون Heart

RE: طراحی موس - Mehrdad - ۱۳۹۰/۰۹/۲۵

سلام من تو بخش 4-1-26 به یه مشکلی خوردم
بعد از حذف شیب اضافی باید سطح عقبی منتقل بشه به موقعیت جدید
من وقتی برای اینکار, روی Boundary.1 کلیک میکنم و در قسمت Surface edge کلیک میکنم و بعد هم لبه سطح جلویی رو انتخاب میکنم پیغام اپدیت اررور میده عکس این error رو ضمیمه کردم متاسفانه با Google translate که این متن رو ترجمه کردم گنگ بود متوجه نشدم

مرسی

RE: طراحی موس - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶

(۱۳۹۰/۰۹/۲۵)Mehrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من تو بخش 4-1-26 به یه مشکلی خوردم
بعد از حذف شیب اضافی باید سطح عقبی منتقل بشه به موقعیت جدید
من وقتی برای اینکار, روی Boundary.1 کلیک میکنم و در قسمت Surface edge کلیک میکنم و بعد هم لبه سطح جلویی رو انتخاب میکنم پیغام اپدیت اررور میده عکس این error رو ضمیمه کردم متاسفانه با Google translate که این متن رو ترجمه کردم گنگ بود متوجه نشدم

مرسی

مهرداد جان این پیغام موقعی پیش میاد که اون خط راهنمات (GUIDE) با شکلت تو یه نقطه تداخل نداره. باید این ایراد رو برطرف کنی.

یه نگاه به صفحه 75 کتاب مهندسی معکوس مهندس بنداز شاید گیرت رفع بشه.

RE: طراحی موس - Mehrdad - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶

مرسی از پاسخگوییت اقای زارع منش عزیز
یعنی نقطه تلاقی خط راهنما با کمان جلویی؟
مثل تصویر زیر؟

RE: طراحی موس - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶

(۱۳۹۰/۰۹/۲۶)Mehrdad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی از پاسخگوییت اقای زارع منش عزیز
یعنی نقطه تلاقی خط راهنما با کمان جلویی؟
مثل تصویر زیر؟

ببین شما میخای یه سطح ایجاد کنی. این سطح باید روی یه مسیری باشه که این مسیر میشه GUIDE.
حالا این مسیر نیاز به مقطع داره که میشه SECTION.
حالا این دو تا باید با هم تداخل داشته باشن که بتونن سطح رو ایجاد کنن. که این تداخل برای اینجا با قید COINCIDENCE باید ایجاد بشه.

RE: طراحی موس - Mehrdad - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶

مرسی شهروز جان
مشکل اینجا بود که سطح جلویی حدود 1.5 میلیمتر بالاتر از سطح عقبی بود و دقت نکرده بودم اشکال تو ترسیم بود شکل رو مجددا از اول کشیدم مشکل حل شد
ممنون از راهنماییت

RE: طراحی موس - amin d - ۱۳۹۰/۱۰/۰۴

اعصاب نذاشته ای موسه
این چرا این جوری میکنه؟
blend نمیزنه

RE: طراحی موس - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۴

(۱۳۹۰/۱۰/۰۴)amin d نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعصاب نذاشته ای موسه
این چرا این جوری میکنه؟
blend نمیزنه

نگاه اون لبه بالای این جا خالی که تو این شکل first curve خودت در نظر گرفتیو باید join کنی.