شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 (/showthread.php?tid=594)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - Novin - ۱۳۹۳/۰۴/۲۷

Uninstall کنید و Restart سپس در درایوی که کتیا نصب شده بود عبارت Dassault را Search کنید هرچی فلدر به این نام هست را پاک کنید.

اون نوشته هایی که شما مگید نمودار درختی هست چون مثل ویندوز که شما با حرکت دادن Scroll نوار کنار صفحه را بالا پایین می کنید اینجا هم یه همان شکل است بالا پایین کردن Scroll برای جابجا کردن نمودار درختی است و در اینجا بزرگ کوچک کردن مدل در صفحه طراحی نیست که شما انجام می دهید. کار کردن با کتیا برای کسی که کتیا را یادبگیرد از هر نرم افزار دیگری راحت تراست.

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - mohammad.b - ۱۳۹۳/۰۴/۲۸

سلام
ما یک واحد طراحی تشکیل داده ایم می خواستم بدونم چطوری میتونم کتیا را تحت شبکه استفاده کنم به طوری که چند نفر به طور همزمان روی یک پروژه کار کنند .
سخت افزار شبکه رو بستم الان مشکلم سر نرم افزار که بتونه اجازه بده چند کاربر همزمان روی یک پروداکت کار کنند ایا v5 همچین نسخه ای دارد یا برم سراغ v6 .
احتیاج به هم فکری دارم

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - Novin - ۱۳۹۳/۰۴/۲۸

راه های زیادی وجود دارد، که هر کدام پیچیدگی های خاص خود را دارد. می توانم دلیل این کار را بدانم تا بهتر راهنمایی کنم.

من از شاگردان شما نبودم . شروع اموزش کتیام با استاد نفری بوده حدود 6 یا 7 سال پیش و تا به امروز کتیا رو به صورت عملی به کار گرفتم ماشین الا ت زیادی رو طراحی کردم و به مرحله تولید رساندم به لطف خدا و کمک دوستان به مرحله از کار رسیدم که این نیاز استفاده از کتیا را به طور شبکه کاملا حس مکنم و برای این کار نیاز به تجربه دیگران را دارم. لطفا کمک ام کنید.

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - Novin - ۱۳۹۳/۰۴/۲۸

لطفا بطور واضح و كامل همان نيازي كه شما حس كرديد را بفرماييد شايد كار شما بدون نياز به ايجاد يك شبكه و با اتخاذ يك استراتژي مناسب در طراحي حل شود، عده از دوستان به دليل يادگيري تجربي، غير علمي كتيا و ندانستن توانايي هاي اين نرم افزار بطور كامل امروز در صنعت كشورمان متاسفانه درچار مشكل شده اند.

برایه اینکه 6 کاربر بتوانند بطور همزمان روی یک پر داکت کار کنند و بتوان تمام نیروی واحد طراحی روی یک موضوع باشد تا از پراکندگی کار جلوگیری شود . و بتوان مدیریت زمان کرد
برای امنیت اطلاعات و یک جا بودن اطلاعات و جلو گیری از تکرار فایل ها در جا ها ی مختلف
برای اینکه بتوانم نیروی جدید به مجموعه اضافه کرد با اسایش خیال از امنیت اطلاعات.

برایه اینکه 6 کاربر بتوانند بطور همزمان روی یک پر داکت کار کنند و بتوان تمام نیروی واحد طراحی روی یک موضوع باشد تا از پراکندگی کار جلوگیری شود . و بتوان مدیریت زمان کرد
برای امنیت اطلاعات و یک جا بودن اطلاعات و جلو گیری از تکرار فایل ها در جا ها ی مختلف
برای اینکه بتوانم نیروی جدید به مجموعه اضافه کرد با اسایش خیال از امنیت اطلاعات.

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - kouroshghaeni - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰

با سلام. ببخشید بنده Catia V5R21 رو بر روی ویندوز 8-64 بیت نصب میکنم ولی موقع اجرا این ارور رو میده . همش میگه : runtime exception : clck ok to terminate
خواهشا بگید چیکار کنم .دیگه کلافه شدم. Angry

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - izadi - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰

سلام دوست عزیز اشکال از شما نیست
نسخه V5R21 در ویندوز 8 نسخه 64 بیتی نصب نمی شود شما نرم افزار خود را بر روی نسخه 32 بیتی ویندوز 8 نصب کنید مشکل بر طرف میشود

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - kouroshghaeni - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰

سلام با تشکر! ویندوز بنده 8.1 - 64 بیت هست و از همین نسخه 32 بیت هم دارم اگر نسخه 32 بیت این ویندوز رو نصب کنم مطمعنن درست میشه ؟ Huh

RE: اجرا نشدن catia 5 r21 در ویندوز 8 - Novin - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

بله به احتمال زیاد