شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالار وب سایت www.FEM.IR (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- انجمن: نرم افزار آباکوس ABAQUS (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus (/showthread.php?tid=2)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - farhad - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰

با سلام.
من دارم روی دیسک ترمز کار می کنم. فقط یه سوالی در مورد مصالح داشتم.
می خواستم بدونم از کجا میشه مشخصات ماده رو تو دماهای مختلف برای تحلیل حرارتی بدست آورد؟

مثلا می خوام چگالی چدن خاکستری رو تو دماهای مختلف وارد کنم. از کجا باید این اعداد رو پیدا کنم؟
مرسی

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - amir3326 - ۱۳۹۲/۱۱/۱۵

با سلام و خسته نباشید به شما من دارم ستون frp مدل میکنم با اباکوس تو چسبوندن frp لایه اول از tie استفاده کردم ستون master قرار دادم و frp را slove حالا برای لایه دوم که روی frp اول قرار میگیره master باید frp قرار بدم یا ستون ممنون از لطف شما

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - khaledicivil - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱

با سلام و آرزوی موفقیت

من چندتا سوال برایم پیش آمد که به صورت فایل تصویری در لینک زیر قرار داده ام

ممنون می شوم مرا راهنمایی کنیدلینک دانلود فایلدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - khaledicivil - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱

لینک دانلود فایل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - farhad - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸

سلام بر همه.
یه سوال خیلی پیش پا افتاده داشتم.
می خواستم بدونم اگه ما شکلمون رو براساس cm مدل کنیم ، اطلاعات property رو هم باید برحسب همون بدیم به برنامه؟
یعنی مدل براساس cm ، چگالی هم برحسب kg/cm3 ? یا باید با واحد SI کار کنیم؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - gooooly - ۱۳۹۲/۱۲/۲۱

سلام

ممنون میشم من رو در مورد مدل کرد frp روی ستون بتنی راهنمایی کنید
برای مدل کردن frp باید چی کار کنم و مشخصات مصالح اون چیه؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - abaquscenter - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶

سلام.
در آباکوس باید تطابق واحدی وجود داشته باشه. بری مثال اگه شما میخواید واحد طولتون سانتی متر باشه اونوقت باید مثل عکس پیوست عمل کنید.
Blush

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - ehsanneman - ۱۳۹۳/۰۱/۱۶

سلام
من میخواستم مدلی که با سالیدورکس طراحی کردم رو وارد آباکوس کنم ولی نمیدونم چرا open رو که میزنم توی قسمت filefilter فقط از پسوندهای cae,odb پشتیبانی میکنه...
؟؟؟help me؟؟؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - Novin - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷

شما Open نباید بزنید Import باید بکنید. اگر فایل سالیدورکز هم قبول نکرد می توانید با فرمت Stp در سالیدورکز ذخیره کنید سپس در آباکوس Import می کنیم.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - farhad - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰

دوباره سلام.
کسی میدونه چه طوری میشه تنش پسماند رو از خروجی آباکوس گرفت؟