شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
نصب کتیای R20 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: نصب کتیای R20 (/showthread.php?tid=85)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: نصب کتیای R20 - amin.saffari - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸

(۱۳۹۲/۰۴/۱۸)وحید مرادی منفرد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان عزیز و نوین گرامی من عاجزانه از شما کمک می خوام جهت نصب کتیا .
حالا هر ورژنی باشه مهم نیست Sad
من نروژ هستم در حال ثبت یک اختراع هستم و نیاز مُبرم به کتیا دارم
که چندتا عکس از قطعه بگیرم و یه ذره بالا پایین کنم
اینجا این برنامه 2,500,000 تومان برام هزینه بر می دارد Sad
حالا اگه بتونید کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم
نمی دونم شاید بهترین راه خرید این برنامه از بچه ها تو ایران و پُست کردن به اینجاست ؟ Huh
نمیدونم شاید دانلود کل کتیا همراه با کرک باشه ؟ Huh
فقط و فقط از شما می خوام راهنماییم کنید , منتظر پاسخ شما هستم Shy

سلام
همه راهها رو که خودتون گفتید به جز اینکه نقشه ها رو بدی به یکی تا راحتت کنهRolleyesWinkSmile

RE: نصب کتیای R20 - وحید مرادی منفرد - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

(۱۳۹۲/۰۴/۱۸)amin.saffari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۴/۱۸)وحید مرادی منفرد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان عزیز و نوین گرامی من عاجزانه از شما کمک می خوام جهت نصب کتیا .
حالا هر ورژنی باشه مهم نیست Sad
من نروژ هستم در حال ثبت یک اختراع هستم و نیاز مُبرم به کتیا دارم
که چندتا عکس از قطعه بگیرم و یه ذره بالا پایین کنم
اینجا این برنامه 2,500,000 تومان برام هزینه بر می دارد Sad
حالا اگه بتونید کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم
نمی دونم شاید بهترین راه خرید این برنامه از بچه ها تو ایران و پُست کردن به اینجاست ؟ Huh
نمیدونم شاید دانلود کل کتیا همراه با کرک باشه ؟ Huh
فقط و فقط از شما می خوام راهنماییم کنید , منتظر پاسخ شما هستم Shy

سلام
همه راهها رو که خودتون گفتید به جز اینکه نقشه ها رو بدی به یکی تا راحتت کنهRolleyesWinkSmile

خوب من دنبال راه دوم ( دانلود ) هستم اما هرجا سرچ می کنم و نصب می کنم برنامه اجرا نمیشه اگه یکی به من آدرس لینک همراه با کرک بده خیلی خیلی ممنون میشم Sad

RE: نصب کتیای R20 - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

دوست عزیز لینکی که براتون قرار دادم رو باز کنید . هم برای نسخه های 64 بیتی و هم 32 بیتی همراه با داکیومنت و کرک هست

RE: نصب کتیای R20 - amin.saffari - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

سلام
سایت های زیر تقریبا سایت های بی نقصی هستند که خودم ازشون برنامه دانلود میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سایت تمام برنامه های مهندسی به روز و تست شده رو میذاره ،البته باید عضو فعال باشی با هزینه ناجیز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول سایت سافت گذر روبرو اگه errorداد خطاشو بگو تا درستش کنیمSmile

RE: نصب کتیای R20 - Novin - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

تشکر از دوستان برای کمک به همدیگه Wink

RE: نصب کتیای R20 - وحید مرادی منفرد - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱

(۱۳۹۲/۰۴/۱۹)Hooman.Ladan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز لینکی که براتون قرار دادم رو باز کنید . هم برای نسخه های 64 بیتی و هم 32 بیتی همراه با داکیومنت و کرک هست

دوست من خیلی خیلی ممنون اما لینکی وجود نداره که برم دانلود کنم

RE: نصب کتیای R20 - وحید مرادی منفرد - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴

خدا رو شکر تونستم کتیارو نصب کنم از همه دوستان کمال تشکر را دارم و خیلی خیلی خوشحالم که در چنین سایت پر باری عضو هستم
Big GrinShyShyShyShyShy