![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign (/showthread.php?tid=4) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - asghar - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳ (۱۳۹۱/۰۳/۱۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نهایتا،مایلم در صورت امکان، راهنمائی کنید که چگونه میتوان زنجیری مانند آنچه در تصویر ضمیمه دیده میشود ، در محیط Part Design ساخت،با توجه به این نکته که یک قطعه از آن و همچنین شکل نهائی زنجیر ( انحنای زنجیر در قسمتهای مختلف) موجود باشد. اگر توضیح مراحل ساخت به صورت تصویری باشد گمان میکنم برای همگان سود مند و مفید خواهد بود. با سپاس RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳ ترسیم صحیح همچنین زنجیری که انعطاف پذیر باشد مرتبط با محیط مونتاژ می باشد. در محیط پارت فرم کلی همواره ثابت می ماند. متاسفانه فرصت ساخت فایل ویدیو را بنده ندارم. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - hossein qajar - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳ سلام. تو محیط part از طریق catalog میشه انواع خارها و بقیه قطعات رو آورد.آیا catia می تونه بگه مثلا برای یه شفت با یه قطر چه خاری باید استفاده بشه که مطابق با استاندارد ها باشه؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۲۳ (۱۳۹۱/۰۳/۲۳)hossein qajar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معمولا برای وارد کردن یک قطعه از پیش طراحی شده به محیط کتیا با ابزار Catalog در محیط Assembly این کار انجام می شود. از ابزار Catalog در محیط Part Design برای وارد کردن یک روند طراحی و یا یک ابزار خاص تقریبا مشابه بحث ماکرو در کتیا استفاده می شود. که می تواند با تعریف و وارد کردن پارامتر های یک قطعه مثل چرخ دنده یک قطعه جدید طراحی کند. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Taghavi - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶ باسلام جهت اندازه گيري جرم و دانسيته و ... در محيط part design از جعبه ابزار measure بايد روي آيكن وزنه كليك مي كرديم من اين ابزار را تدر محيط خودم ندارم و وقتي هم كه toolbar هايم را ريست كردم باز هم اين ابزار ظاهر نشد. سوال بنده اين است كه آيا اسم اين ابزار را مي دانيد كه من آن را دستي از طريق كاستومايز وارد جعبه ابزار كنم. با تشكر RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۲۷ (۱۳۹۱/۰۳/۲۶)Taghavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسم این ابزار Measure Inertia در کتیا می باشد. از مسیر Command Line نوار سفید پایین صفحه با نوشتن عبارت c:measure inertia این ابزار فعال می شود. معمولا پس از بازگردان ابزارها در نرم افزار کتیا، به جایگاه پیش فرض این جعبه ابزار در نوار پایین پشت سر ابزار های جعبه ابزارهای پایین صفحه CATIA قرار دارد. از منوی Customize سربرگ Command نیز می توانید به این ابزار دسترسی پیدا کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - mojtaba mohammadnia - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸ سلام چطور می تونم یک منحنی سینوسی یا کسینوسی تعریف کنم تا یک مقطع رو حول آن با دستور rib ایجاد کنم؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸ (۱۳۹۱/۰۳/۲۸)mojtaba mohammadnia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با استفاده از دستور fog در جعبه ابزار Knowledge می توانید برای یادگیری به مثال چرخدنده Helical در قسمت تمرینات پیشرفته سایت مراجع فرمائید. ذخیره کردن قطعه در Axis System جدید - namekarbaricatia - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹ سلام برای وارد کردن قطعه به آباکوس، آن را در کتیا با پسوند stp ذخیره می کنم. چطور می توان بعد از اینکه یک Axis System جدید در کتیا تعریف کردیم، قطعه را در این Axis System با پسوند stp ذخیره کنیم تا در آباکوس هم در همان دستگاه مختصات جدید وارد شود؟ به عبارت دیگر، به جای اینکه قطعه را در کتیا در دستگاه مختصات اولیه دوران دهیم تا به موقعیت مطلوب برسد، می خواهیم یک دستگاه مختصات جدید تعریف کنیم که قطعه نسبت به آن در موقعیت مطلوب قرار داشته باشد و طوری قطعه را (با پسوند stp) ذخیره کنیم که در دستگاه جدید ذخیره شود تا در آباکوس هم در موقعیت مطلوب load شود. متشکرم RE: ذخیره کردن قطعه در Axis System جدید - Novin - ۱۳۹۱/۰۴/۰۳ (۱۳۹۱/۰۳/۲۹)namekarbaricatia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بطور کلی برای تغییر مختصات دادن یک قطعه به مختصات جدید از جعبه ابزار Trasformation Feature استفاده می کنیم، در صورتی که مختصات جدید را با یک Axis System ایجاد نمودید می توانید از دستور AxisToAxis استفاده نمائید. |