![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: محیط Generative Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design (/showthread.php?tid=9) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - deh-t - ۱۳۹۱/۰۶/۱۴ سلام. چجوری میشه در محیط Generative Shape Design لبه های تیز رو chamfer زد؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - Novin - ۱۳۹۱/۰۶/۲۰ (۱۳۹۱/۰۶/۱۴)deh-t نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ابزار مخصوص Chamfer در محیط Shape کتیا وجود ندارد، برای این منظور شما باید از ابزار های دیگر استفاده کنید. به عنوان مثال ابزار Styling Filet زیر شاخه Shape Filet در جعبه ابزار Operations، در این ابزار باید گزینه G0 را فعال کرده Support 2 را خاموش تا لبه شکل را انتخاب نمایید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - shina - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷ فایل های نمونه online help باز نمیشه و ارور میده RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - Novin - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸ (۱۳۹۱/۰۷/۰۷)shina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا ارور موجود را بنویسید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - shina - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹ (۱۳۹۱/۰۷/۰۸)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این ارور رو میده RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - sina7 - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵ سلام مهندس تو unfold کردن قطعه ضمیمه شده مشکل دارم اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید. با تشکر RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۱۷ (۱۳۹۲/۰۲/۱۵)sina7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Unfold قسمت پایین را قرار دادم. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - سجاد-ف - ۱۳۹۲/۱۲/۱۰ با سلام و خسته نباشید ... در پروژه منیفولد، پس از اینکه لوله ها رو تریم کردم، طبق گفته شما از دستور Healing برای بستن درزهای تریم استفاده کردم و مقدار رو روی 10 قرار دادم ! میخوام در همین محیط بین لوله های منیفولدم فیلت بزنم! بنابراین با ابزار Face-Face Fillet اولین فیلت رو به میزان 5میلیمتر زدم! ولی وقتی میخوام دومین فیلت رو هم بزنم، error میده ! لطفا کمکم کنید ... با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این هم عکسها... RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - سجاد-ف - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ با سلام مجدد... این هم خود فایل: RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Generative Shape Design - Novin - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ خیلی جالبه سر کلاس خیلی راحت جواب داد !! ![]() در هر صورت این دفه من از یک راه دیگه رفتم تا جواب بده ... همیشه باید همه راه ها رو برید تا به هدف برسید. [attachment=1032] |