![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign (/showthread.php?tid=4) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - pooria.ae - ۱۳۹۱/۰۵/۰۷ سلام می خواستم بدونم ک چجوری میشه یه کره درست کرد؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸ (۱۳۹۱/۰۵/۰۷)pooria.ae نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ابتدا باید یک کمان که مرکز، نقطه شروع و نقطه انتهای آن با یک محور در تماس باشد را ترسیم کرد، سپس در محیط Part Design با دستور Shaft حول محور مورد نظر دوران داد. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - pooria.ae - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸ خیلی ممنون RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Taghavi - ۱۳۹۱/۰۵/۱۸ با عرض خسته نباشيد من يه قطعه اي رو طراحي كردم و لي بعد از دادن پاكت انگار يه اسكچ اضافه دارم . بايد چه كار كنم از بين بره؟ فايل رو هم ضميمه كردم. با تشكر [attachment=244]جهت انجام پروژه بنده نياز دارم كه يك لاستيك طراحي كنم كه طراحي كردم ولي خارهاي روي آن را چگونه مي توان طراحي كرد؟ (با توجه به تصوير زير) به شيب خارها توجه شود. با تشكر RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۵/۱۸ (۱۳۹۱/۰۵/۱۸)Taghavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جواب سئوال اول: مشکلی ندارد، فقط باید Sketch را Hide کنید. جواب سئوال دوم: می توانید با بررسی پروژه سایر دوستان به روند طراحی لاستیک برسید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Taghavi - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱ [attachment=249]چطور مي توان يك فيلت را همراه با پد يا پاكت خود به صورت circular پاترن كرد. من هر كاري مي كنم فقط خود پد يا پاكت پاترن ميشه ولي فيلت اعمال شده پاترن نميشه و ارور ميده. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۱/۰۵/۲۲ (۱۳۹۱/۰۵/۲۱)Taghavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دو راه وجود داره: 1. در Body جداگانه شکلی ترسیم کنید، کلیه اجزای Body بدون انتخاب Pattern می شوند و در انتها Body را به بدنه اصلی Add کنید. 2. با کنترل قبل از استفاده از دستور Pattern المان های مورد نظر را انتخاب کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Mjam - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳ یک ترفند جدید یاد گرفتم که شاید براتون مفید باشه: بر روی هر شئی اگر کلید شیفت را نگه دارید و دکمه اسکرول موس را فشار دهید می توانید کادری ترسیم کرده و به همان میزان کادر و در محدوده ای که خود تعیین می کنید می توانید زوم کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - afsar - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶ سلام از کجا میشه جرم اجسام رو نگاه کرد RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ با ابزار Measure Inertia در جعبه ابزار Measure سپس کلیک بر روی سرشاخه PartBody در نمودار درختی ... قسمت Mass |