![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Drafting (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting (/showthread.php?tid=6) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - hossein qajar - ۱۳۹۳/۰۸/۱۱ خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنین. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - hossein qajar - ۱۳۹۳/۰۸/۲۷ باعرض سلام وخسته نباشید. می خواستم ببینم چطوری میشه که در محیط درفتینگ و از جدول کتیا خروجی گرفت و به اکسل وارد کرد. ممنون میشم اگه کمکم کنین. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - ardavan - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸ با سلام در نرم افزار solid work وقتی از قطعه خمکاری شده نقشه میگیریم _flat pattern_ در محیط نقشه کشی به صورت اتوماتیک اطلاعات خم نمایش داده میشود برای مثال ( up 90 degree or down 90 degree ) یعنی جهت خم را مشخص میکند که در قطعات نامتقارن این موضوع بسیار مهم است. اما در نرم افزار کتیا این کار به صورت اتوماتیک انجام نمیشود. البته در help خود نرم افزار توضیحاتی داده است که من موفق به انجام آن نشدم. در آنجا نوشته شده بود که فایلی با نام default generative styles-customized.xml باید در مسیر زیر : install_root/resources/standard/generativeparameters ریخته و آنگاه به tools -option-mechanical design-drafting رفته و در زیز شاخه administration تغییراتی را انجام میدهیم. سپس در محیط drafting وقتی که به روی گزینه unfold کلیک میکنیم یک پنجره کر کره ای باز میشه در آنجا باید گزینه default generative styles-customized را انتخاب کنیم. حال اگر بر روی قطعه خمکاری شده کلیک کنیم در محیط drafting گسترده کار با کلیه مشخصات و زاویه خم نمایش داده میشود. اما من نتونستم فایل xml مورد نظر را پیدا کنم. راه حل چیست. چون به نظر خودم این راه بسیار پیچیده است و نباید اینگونه باشد. راه دیگری وجود دارد ؟ اگر نیست لطفا بفرمایید چگونه این مشکل را حل کنم؟ خیلی فوریه ..... ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸ بله درسته به نوعی باید کتیا را درحالت Admin قرار دهید تا این اطلاعات را خروجی دهد. با یک بار تنظیم کردن این کار به راحتی انجام می شود. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - ardavan - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸ ممنون... خب اگه امکانش هست که روش را به اختصار توضیح دهید و اینکه چگونه کتیا را در حالت ادمین قرار دهم و اگر فایلی باید نصب شود، فایل مورد نظر را اینجا آپلود کنید که استفاده کنم. چون من نتونستم جواب بگیرم. شاید روشم غلط بوده و همچنین فایل default generative styles-customized.xml را برای V5 R21 پیدا نکردم که نصب کنم متشکرم RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸ روش Admin کردن در یک Power Point در این صفحه قرار داده شده است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - farid23 - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴ سلام خدمت دوستان محترم. راستش میخواستم بدونم که آیا راهی هست بتونم قسمت drafting کتیا رو با تنظیمات دلخواه خودم اجرا کنم؟مثلا هر بار که اندازه گذاری میکنم دیگه نیازی به تغییر فونت نباشه.یا نوع فلش ها همیشه توپر باشه. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۰۹/۲۵ با روش Admin کردن نرم افزار کتیابه فایل PowerPoint موجود توجه کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - ardavan - ۱۳۹۳/۰۹/۲۵ سلام از مدلی ساخته شده در کتیا در محیط درفتینگ نقشه میگیرم با مقیاس 1:1 ، ...save as با فرمت dxf میگیرم و اندازه ها کاملا با مدل مطابقت دارد. فایل را میبندم و همان فایل را دوباره باز میکنم این بار فایل نقشه با مقیاسی نا معلوم بزرگ شده و اندازه ها تغییر کرده است ولی در نمودار درختی در قسمت properties در پنجره scale همان مقدار 1:1 نوشته شده است. جالب اینجاست که اگر همین فایل را با نرم افزار اتوکد باز کنم اندازه ها همان اندازه اصلی مطابق با مدل است و تغییری نکرده است اما در محیط درفتینگ کتیا اندازه ها بزرگ می شود در شرایطی که قبل از save گرفتن ، اندازه ها دزست بودند. مشکل کجاست ؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۰۹/۲۶ از پنجره تنظیمات قسمت فرمت ها، تنظیمات فایل وردی DXF را باید تغییر دهید. [attachment=1712] |