شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Drafting (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting (/showthread.php?tid=6)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - farid23 - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸

سلام.این power pointی که گذاشتین بعضی عکسهاش ناقصه.اگه امکان داره اصلاحش کنید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - sali - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹

سلام ببخشید چطور می شه یه فایل اتوکد رو وارد محیط کتیا کرد ؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Hooman.Ladan - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹

ابتدا فایلتون را در محیط نرم افزار کتیا درگ کنید که در این حالت فایل در محیط درفتینگ کتیا باز می شود . سپس کادری دور آن گرفته و با کلیک راست گزینه copy را انتخاب کنید سپس به محیط Sketcher رفته با انتخاب یک صفحه به محیط دو بعدی رفته و سپس آن را paste کنید . (با ctrl+v)

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - ardavan - ۱۳۹۳/۱۰/۰۹

آیا می توان با کلیک بر روی آیکون front view در محیط درفتینگ ، نقشه را به گونه ای وارد محیط کنیم که با scale مناسب در کادر ورق ( مثلا A4 ) قرار گیرد و دیگر نیازی به تغییر اسکیل کار نباشد ؟ من وقتی یک قطعه مثلا یک متری را میخواهم در صفحه A4 قرار بدم مجبورم با سعی و خطا اینقدر مقیاس کارو عوض کنم تا در ورق قرار بگیره . لطفا راهنمایی کنید.
در نرم افزار سالید ورک اینکار به صورت اتوماتیک انجام می شود. می خواهم تقریبا همین کار را انجام بدم. متشکرم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۱۰/۰۹

شما می توانید از ابزار Advance Front View استفاده نمایید که در مرحله ورود Scale نما را از شما می پرسد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - s.najafi - ۱۳۹۳/۱۱/۲۱

سلام آقای نوبن
سوالی رو که 1-2 ماه پیش قرار بود توی گروه مطرح کنم میخوام بپرسم!
در محیط درفت بنده و در قسمت جدول و قالب واقع در sheet background در قسمتی که باید جدول ها و قاب ها باشند ،چیزی نیست ،چیکار کنم؟؟
ضمنا من تا بحال چندین بار هم نرم افزار رو روی سیستم نصب کردم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - dehghan29 - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹

با سلام
چرا در محیط drafting شروع به طراحی دو بعدی میکنیم برای گرفتن detail view یا quick detail view قابل اجرا نیست؟؟؟ آیا راه حلی دارد؟؟؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹

جواب سوال آقای نجفی در مسیر مشخص شده از پنجره Tools>>Options در عکس پیوست مسیر زیر باید وارد شده باشد.

C:\Program Files\Dassault Systemes\B21\intel_a\VBScript\FrameTitleBlock\

[attachment=1904]

البته برای ویندوزه های 32 و 64 بیتی متفاوت است.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹

آقای دهقان شاید نمای شما فعال نیست قبل از استفاده از ابزار حتما باید بر روی کادر کنار نما دوبار کلیک کنید تا حتما فعال باشد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Drafting - dehghan29 - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰

با سلام مجدد خدمت جناب نوین

پیرو جوابی که به بنده دادید باید بگم تمام نوار ابزار های دیگه من فعاله و من میتونم عملیات edit ویا dimention رو انجام بدم، نکته ای که هست اینه که من نمایی از قطعه نگرفتم بلکه تو محیط drafting بابت نیازم یه نقشه دو بعدی کشیم با یه جدول مشخصات نقشه و الان قسمت detail veiw غیر فعاله ، لطفا بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم