![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Sketcher (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=8) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher (/showthread.php?tid=3) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - M A J I D - ۱۳۹۳/۱۱/۱۸ ممنون مهندس چه سوتی خنده داری دادم ![]() RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - irbma - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲ سلام خسته نباشید در تمرین sketcher2 پس از اینکه یک چهارم تصویر را به صورت fullyرسم کردم بعد از rotate کردن تصویر از حالت fully خارج شد. برای درست کردن چکار باید انجام بدهم ممنون از راهنماییتان RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲ سلام به احتمال خیلی زیاد در تعداد کپی کردن ، شما عدد 4 رو زدید که اشتباه میشه و چهارمین شکل دوران پیداکرده به روی شکل اصلی میوفته باید عدد 3 را برای rotate وارد کنید... در ضمن آن دو خطی هم که نسب به هم زاویه 30 درجه داده اید رو باید به حالت constructed در بیارید ... RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۱۰ سلام مقاطع پروفیلی مانند قوطی , نبشی و ناودانی ها یا تیر آهن ها در کتیا هست یا باید دستی ترسیم کرد ؟ ممنون RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱ سلام تو محیط structure design با تعریف مقادیر مورد نیاز میتونید بهشون دسترسی داشته باشید ولی معمولا د محیط های دیگه دستی طراحی میشن... RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱ سلام علی اقا ممنون از راهنماییتون من تازه دارم کتیا را یاد میگیرم و میخوام یک دستگاه بلوک زن (بلوک سیمانی که در سقف ساختمان استفاده میشه ) را مدل کنم . اندازه ها را از نمونه دستگاه ساخته شده در بازار برداشتم و با این اندازه ها مدل را ترسیم میکنم و بعد بهینه سازی میکنم . یعنی اگر امکان داشته باشه میخوام ببینم میشه وزن دستگاه را کم کرد یا نه . یعنی تحلیل استاتیکی و دینامیکی انجام بدم و با کوچکتر کردن مقاطع پروفیلی سعی در کم کردن وزن بکنم . اینها خلاصه کاری هست که دارم انجام میدم . 1- میخوام بدانم روشم درسته یا نه؟ 2- من مدل سازی را در محیط part design دارم انجام میدم ایا درسته یا باید در محیط structure design مدل کنم ؟ 3- ایا مدت طول عمر دستگاه را میشه با کتیا بررسی کرد ؟ ممنون RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱ بله روش شما درست هست هم در محیط PartDesign می توان این کار را انجام داد هم در محیط Structure Design فقط برای تحلیل طول عمر پس از ترسیم باید با یکی از نرم افزار های تحلیلی مثل Abaqus و یا Ansys خروجی کار کتیای خود را تحلیل کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱ خیلی ممنون اقای مهندس نوین از پاسختون من شنیدم که کتیا نمیتونه تحلیل دینامیکی انجام بده ایا درسته ؟ ارادتمند شما - آرش RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷ بله دقیقا به همین جهت شرکت Adams نرم افزار مخصوص کتیا تهیه کرده که بر روی این نرم افزار نصب می شود که نام SimDesigner می باشد. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Ard.rza@gmail.com - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷ سلام تو محیط sketcher وقتی دارم قید گذاری میکنم زبان قید ها به زبان چینی شبیهه.چطوری میتونم این مشکل رو بر طرف کنم؟؟ |