![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign (/showthread.php?tid=4) |
RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴ خیلی به مدلی که طراحی می کنید بستگی داره مدل های پیچیده در محیط طراحی سطوح راحتر ترسیم می شوند. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - behdad2012 - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲ سلام.یه سوال داشتم.تو کتابهای راهنما کتیا برای رسم شکلها اغلب خودش شکلها با اندازه ها رو داده و ما فقط داریم اونو اجرا میکنیم.میخواستم اگه بخوایم یکه چیطی رو طراخی کنیم که این جوری اندازه انیاش در دسترس نباشه یا نقشه ای ازش نباشه باید پکار کنیم.از نقشه کشی صننعتی باید کمک گرفت؟لطفا تو این زمینه منو راهنمایی کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - blue303 - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲ سلام بر دوستان من می خوام روی یک دایره شیار بندازم باید چکار کنم ممنون میشم RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - izadi - ۱۳۹۳/۰۴/۱۲ زمانی که شما قصد مدل کردن یه قطعه رو دارید با توجه به اینکه باید مهندسی معکوس انجام گیرد و از ابتدا روند طراحی صورت نگرفته باید از وسایل اندازه گیری دقیق مثل کولیس و میکرومتر و چیزهای ساده تر استفاده کنید و در موارد دقیق تر قطعه اپتیک یا cmm می شود اما اگر شما قصد مدل کردن یه قطعه برای خودتون رو دارید می توانید در مواردی از حدسیات هم استفاده کنید موفق باشید با سلام برای ایجاد شیار می توان از دو ابزار pocket و slot استفاده کرد که ابزار pocket برای ایجاد شیارهای ساده به کار می رود تحت یک مسیر مستقیم و ابزار slot برای ایجاد شیار های پیچیده تحت مسیری دلخواه که شما باید یکی از این دو را انتخاب کنید لطفا به پیوست توجه کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - behdad2012 - ۱۳۹۳/۰۴/۲۴ سلام البته بیشتر منظورم چرخش مثلا یه شکلی بود.مثلا یه شکلی رو میکشیم بعد در امتداد یه مهور یه یه ضلعی اونو جرخششش یدیم.تو این حالت پی به کمکمون میاد بدون اینکه از روی کتابی یا جیطی بخوایم شکلی رو رسم کنیم؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - mj.sarfi - ۱۳۹۳/۰۴/۲۴ منظورتون اینه که میخوایید روی یک سطح منحنی شیار بزنید؟ برای اینکار باید به صفخه نرمال به سطح تعریف کنید و روی آن اسکچ را بکشید. درقسمتsurface definition حالت tangent to surface را انتخاب کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Arsh_Hashemi - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آقا من میخام اینو طراحی کنم تئ قسمت 3 موندم وقتی میخام اسکچ 1 و 2 رو combine کنم همش ارور میده یا میگه نقطه زیادی به عنوان نقطه کمکی داره یا میگه دامنه بیش از حد مورد اولو رعایت کردم اصلا نقطه کمکی نزاشتم حالا ارور دوم رو میده RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Hooman.Ladan - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶ فایلتون تا مرحله ای که انجام دادید ضمیمه کنید ببینم شاید ایرادی در ترسیمتون به وجود اومده که نرم افزار نمیتونه Solid Combine کنه. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Hooman.Ladan - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶ اشکال در هوش و ذکاوت نیست و به طور کلی با تلاش و پشت کار میشه به نتیجه رسید و شما باید تلاش خودتونو بیشتر کنید و با کار و تمرین بیشتر مطمئن باشید که به زودی در فراگیری نرم افزار پیشرفت می کنید . RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - بابک1668 - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶ فاصله سوراخ تا سطح در شکل 2 پارت دیزاین رو چه مقدار دادید؟ |