شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Sketcher (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher (/showthread.php?tid=3)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷

زبان پیش فرض سیستم شما فارسی هست به تاریخ ویندوز دقت کنید باید با حروف انگلیسی نوشته شده باشد نه فارسی یا عربی زیان سیستم را تغییر دهید درست می شود. معمولا این اشکال در ویندوز های 8 بیشتر رخ می دهد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷

سلام

منظور شما این هست که من بجای نصب و یادگیری نرم افزار ادامز نرم افزاری که گفتید را یاد بگیرم و نصب کنم ؟

ضمنا لطفا راهنمایی کنید :
در کتیا CATIA 5-6R2014 سرویس پک یک تمام مراحل را مطابق دستورالعمل رفتم اما در مرحله اخر که باید در پنجره LISENCE MANAGER گزینه ها را تیک بزنم هیچ کدام فعال نیستند . مطابق دستورالعمل که گفته :
در صورت اجراي برنامه و مشاهده غير فعال بودن گزينه ها براي تيک زدن ، Ds license Server Administration را اجرا کرده ، بر روي localhost دوبار کليک کرده، تا connect شود ، سپس برنامه را اجرا کنيد. :

باز هم نشد . لطفا راهنمایی کنید .

ویندوز 7 هست و 32 بیت .

ممنون

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹

نرم افزار Adams کامل تر است شما با یادگیری Adams می توانید به راحتی Sim designer را نیز یادبگیرید.

متاسفانه خیلی از شرکت های ارائه دهنده نرم افزار نسخه های تست نشده را روانه بازار می کنند با شرکتی که این نسخه را از آنجا تهیه نمودید تماس بگیرید.

یا یک بار دیگر براساس مراحل نصب ما نرم افزار را نصب کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱

سلام

میخواهم کاملا کتیا را از سیستم پاک کنم و مجدد نصب کنم اما وقتی در ادرس زیر :

Control panel - all control panel - programs and features

میخواهم ایتم Dassault Systemes Software Prerequisites x86 را uninstall کنم پیغام زیر را میدهد :

removing dassault systemes software prerequisites x86 is forbidden , because some dassault systemes software is still installed

اما هرچه میگردم چیزی که مربوط به کتیا باشد و بر روی سیستم نصب شده باشد پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی کنید چطور کتیا کامل از سیستم پاک بشود .

ممنون

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱

سلام

اون برنامه مربوط به فایل های سیستمی کتیا میشه که تو ویندوز ذخیره میشه
میتونید با برنامه total unistall این کارو کنید ولی معمولا باز بعد نصب یه سری تنظیمات همچنان باقی هستند که در این صورت باید فقط ویندوزتان را عوض کنید...

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱

سلام

ممنون اقای علی حافظی کیا با نرم افزار Full Uninstall ظاهرا حذف شد . اما مشکل من ذخیره نکردن اطلاعات بود که میخواستم مجدد نصب کنم تا شاید حل بشه . امید وارم نتیجه بخش باشه .

ارادتمند شما - آرش

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - davoods - ۱۳۹۴/۰۳/۱۸

با سلام بنده به یک مشکل خوردم در محیط ترسیم وقتی یک دایره میکشم به جای اینکه دایره یکنواخت ایجاد بشه شکستگی هایی روی محیطش ایجاد میشه وقتی زوم میکنم بیشتر مشخصه لطفا بگید باید چکار کنمSad

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۴/۰۳/۱۸

تنظیمات پیش فرض نرم افزار به نحوی است که با حداقل قابلیت گرافیکی کار شما انجام شود به همین جهت شما می توانید از پنجره تنظیمات نرم افزار کتیا قدرت گرافیک نرم افزار را برای نمایش اشکال دایره ای بالا ببرید.

برای این منظور وارد پنجره Tools>>Options شده سپس مطابق عکس پیوست عمل کنید.

[attachment=2121]

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - P aYa M - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸

سلام دوستان

چند تا سوال دارم ممنون میشم کسی باشه راهنمایی کنه

1-قرار دادن اندازه بصورت half dimantion

2- قرار دادن تلرانس ابعادی H7 برای یک اندازه

این موارد را در محیط اسکچر نیاز دارم

تلرانس گذاری باید انجام بشه حتمن تا هنگام گرفتن خروجی cam اندازه ها رو بتونم وسط تلرانس در بیارم

ممنون از همکاریتون

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۴/۰۴/۳۰

Half Dimension در نرم افزار CATIA پس از تلرانس گذاری در محیط PartDesign در جعبه ابزار Tools ابزار Mean Dimension است.