شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Sketcher (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher (/showthread.php?tid=3)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - ahmdko - ۱۳۹۴/۰۵/۲۶

با سلام خدمت مدیریت
راستش من تازه آموزش کتیا رو شروع کردم مبتدی مبتدی!در خصوص قید Equidistant point به مشکل خوردم.شکلی رو که در پیوست عکسش رو مشاهده میکنین رو رسم کردم اما هرکاری میکنم طول ضلع هاشون برابر نمیشه.صدبار تغیر دادم جای نقطه های انتخابی رو اما نشد ک نشد.از شما میخوام راهنمایی کنید منو.ممنون میشم
با تشکر

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۵/۲۶

سلام

فکر کنم منظور شما هم فاصله کردن اضلاع دو به دو نسبت به محور های وسط است که باید از قید Symmetry (قرینه) استفاده کنید.

ابتدا با نگه داشتن کلید Ctrl کیبورد و کلیک بر روی دو ضلع داخواه آنها را انتخاب نموده و سپس محور مرجعی که موازی آن خط ها است را انتخاب کنید سپس از دستور Symmetry از ابزار Constraint Define in Dialog Box رو انتخاب میکنیم.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - davoods - ۱۳۹۴/۰۵/۲۶

روش دیگه سه نقطه پشت سر هم از سه گوشه رودر نظر بکیرید از سه نقطه دو نقطه غیر متوالی رو با گرفتن ctrl انتخاب بعد نقطه دومی که انتخاب نکردید رو همزمان با گرفتن ctrl انتخاب بعد از جعبه constriant dialog box گزینه equidistant point رو اخر اوکی

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - arvin.raoufi - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸

در استفاده از قید Equidistant point ترتیب انتخاب نقاط مهم می باشد

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Farzin - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲

سلام.
یه سوال داشتم نحوه انتقال قیود از یک شکل فولی بعد از دوران به اشکال دوران شده با چه ابزاری هست؟ممنون.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۴/۰۶/۰۴

همه قیود در محیط Sketch به دستور های Translate و Rotate انتقال پیدا نمی کنند. باید مجدد قید گذاری کنید با Auto Constraint یا شکل خود را Mirror نمایید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - وحیدار - ۱۳۹۴/۰۷/۱۷

سلام خدمت مهندس نوین و دوستان
مراکز کمانها و ابتدا و انتهای آنها در این ترسیمه کدامند؟لطفا بنده رو در خصوص فولی شدن این ترسیمه راهنمایی بفرمایید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Novin - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱

مراکز کمان های مشخص شده در نقشه تعریف نشده با سایر ترسیمات موقعیت مراکز این کمان ها مشخص می شود.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - mhghl - ۱۳۹۴/۰۹/۱۸

با سلام ؛ هفته قبل جلسه اول مقدماتی ام بود!
در طی انجام تمرینات به یک مشکل برخوردم و آن اینکه چطور یک خط با زاویه مشخص رسم کنم مانند خط 90 درجه رسم شده در عکس پیوست زیر!!

[attachment=2454][attachment=2454]سلام هفته قبل جلسه اول مقدماتی ام بود؛
در حین انجام تمرینات با مشکلی مواجه شدم که آن این که چگونه یک خط با زاویه خاص رسم کنم؟مانند خط با زاویه 45درجه رسم در شکل زیر!!

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Sketcher - Alihafezikia - ۱۳۹۴/۰۹/۱۹

سلام

فایل کتیاتونو پیوست کنید تا راحت تر توضیح داده شود...

میتونید با انتخاب دو خط مورد نظر با نگه داشتن دکمه Ctrl ، و سپس فعال کردن ابزار اول جعبه ابزار constraint یعنی constraint define in dialog box ، قید angle را فعال کنید.

یا با فعال کردن ابزار constraint و انتخاب دو خط ،مستقیما قید زاویه را اعمال کنید.