شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign (/showthread.php?tid=4)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵

علت این اشکال نوع انتخاب شما در ابزار Project 3d element می باشد، در این تمرین شما فقط باید لبه مثلث را برای Stiffener های بعدی انتخاب کنید ولی شما سطح تیغه مثلثی را انتخاب نمودید. که Error باز نبودن خط را به شما می دهد و می گوید المان انتخابی شما باید باز باشد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - بابک1668 - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶

برای ایجاد مثلث وسط چه جوری اندازه رو دقیقا وسط سطح بدم؟مطلب دوم این که در مورد تمرین 2 صفحه 22 من نمیتونم ترسیمش کنم خواهشا راهنمایی کنید

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶

راه های زیادی وجود دارد بستگی به نقشه شما دارد، می توانید با اندازه شکل را وسط بی اندازید یا با قید Symmetry که اطمینان ندارم سر کلاس شما مطرح شده باشد. درهر صورت شکل و نمونه ای که ایراد دارید را ذخیره کرده سرکلاس بیاورید و بپرسید.

تمرین دوم صفحه 22 را باید دقیقا نصف نمای برشی را ترسیم کزده با فاصله نسبت به محور Z همانطور که در نقشه وجود دارد نصف نمای هاشور خورده یعنی یک طرف شکل سپس نسبت به محور Z دوران دهید. بطور کلی برای ترسیم اشکال دوارنی شکل کلی در ذهن خود تجسم کرده در ذهن خود برش بزنید سپس نصف نمای برشی را ترسیم کنید. حالا در این مثال نقشه برشی را داریم کار شما ساده تر است نصف این نما را ترسیم کنید Shaft دهید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - بابک1668 - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹

سلام میشه این قسمت تمرین رو به من توضیح بدید که دقیقا چقدر حجم میخواد چون لیمیت دوم رو بنظر لازم دازیم اما اندازه درستی نداده

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹

با صفحه XY دایره ای ترسیم کنید 55mm حجم دهید.

مدل خود را پیوست کنید اگر مشکلتان حل نشد.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۶/۱۱

شما با صفحه YZ وارد محیط دوبعدی شده سپس یک متوازی الاضلاع مشابه شکل ترسیم نمایید. اندازه ها واقعا واضح هست اگر جدی می گویید حتما به دکتر مراجعه کنید چون در نقشه کشی و طراحی واقعا دقت و بینایی نقش عمده را بازی می کنند. و مورد مشابه شما تابحال نداشته ایم !!!!!! و اگر واقعا به این شکل است توضیح دادن من در تالار هم برای شما فایده ای ندارد چون برای شما غیر قابل مشاهده و استفاده است !!!!!!!Huh

اگر جدی نیست، از روی عکس ها و نقشه ها باید به یک تجسم سه بعدی بررسید. نقشه خوانی و درک نقشه مادرزادی نیست شما با تمرین می توانید به این امر تسلط پیدا کنید.

به هر حال این متوازی الاضلاع با 5 اندازه فولی می شود.

9mm اندازه ضلع پایین تا محور H
30mm اندازه ضلع بالا تا محور H
75deg درجه زاویه کنج سمت راست شکل
15mm طول ضلع کوچک متوازی اضلاع چه پایین په بالا
45mm فاصله نقطه کنج بالایی سمت راست تا محور V

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - بابک1668 - ۱۳۹۳/۰۶/۱۱

ضعف بینایی مزاح بود مهندس اما باید عذر خواهی کنم به کمان پشت عدد 75 دقت نکردم چون علامت درجه بالای 75 نبود شک کردم که نکنه اشتباهی شده و اندازه ضلع رو داده 75!!!!!!!!!!!!!

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۶/۱۱

خدارو شکر Wink پس با جدیدیت به تمرین ادامه دهید.

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - awdrg - ۱۳۹۳/۰۹/۲۵

سلام ببخشید می توانم روش نورپردازی درکتیا به بنده راهنمایی کنید شرمنده ممنون از سایت خوب شما

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۳/۰۹/۲۵

در محیط Photo Studio با زیر گروه ابزار های Spot Light در جعبه ابزار Scene Editor می توانید بر روی اجسام نور پردازی کنید.