شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
کاسه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط Quick Surface Recostrution (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- موضوع: کاسه (/showthread.php?tid=101)

صفحه‌ها: 1 2

کاسه - amir - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲

سلام دوستان؛ من برای ایجاد سطح روی فایل مش چند راه مختلف رفتم ولی به جواب نرسیدم!! کسی میدونه باید چیکار کرد؟؟؟؟Huh

RE: کاسه - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲

اگر لطف کنید بگید که چه راه هایی رفتید و کجای راه مشکل ایجاد شد بهتر میشه کمک کرد.
با توجه به شکلی که گذاشتین، فکر میکنم اگر منحنی های راهنما(Guid Curve) رو روی فرورفتگی های کاسه ایجاد کنیم به خاطر اینکه متقارن تر میشن مشکل حل میشه.

RE: کاسه - amir - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲

(۱۳۹۰/۱۱/۰۲)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر لطف کنید بگید که چه راه هایی رفتید و کجای راه مشکل ایجاد شد بهتر میشه کمک کرد.
با توجه به شکلی که گذاشتین، فکر میکنم اگر منحنی های راهنما(Guid Curve) رو روی فرورفتگی های کاسه ایجاد کنیم به خاطر اینکه متقارن تر میشن مشکل حل میشه.

چند راه برای ایجاد close piont هست مثلا یکی استفاده از ماکزیمم بایکی از صفحات روی curve های ایجاد کرده و .... و باید این نقاط روی یکی از Guide Curve ها قرار بگیره!!! ولی درست در نمیاد؟؟؟

RE: کاسه - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲

(۱۳۹۰/۱۱/۰۲)amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان؛ من برای ایجاد سطح روی فایل مش چند راه مختلف رفتم ولی به جواب نرسیدم!! کسی میدونه باید چیکار کرد؟؟؟؟Huh

باید تیک Deviation را فعال کنید
مقدار آن را 0.1 قرار دهید.

RE: کاسه - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳

با روشن کردن Deviation و تعیین میزان 0.1 هم پیام خطایی میدهد که یکی از نقاط Closing point بر روی منحنی راهنما قرار ندارد

RE: کاسه - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳

(۱۳۹۰/۱۱/۰۳)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با روشن کردن Deviation و تعیین میزان 0.1 هم پیام خطایی میدهد که یکی از نقاط Closing point بر روی منحنی راهنما قرار ندارد

خطوط راهنما باید با دقت بیشتری ترسیم شوند. چهار Guide curve دیگر ترسیم کنید و Close Points ها در نقاط Intersect صفحه ای که خطوط راهنما بر روی آن ترسیم شده است بهتر است قرار گیرد. با ابزار Intersction ایجاد نمائید و چون دونقطه همزمان ایجاد می کند در پنجره MRM یکی را انتخاب و تولید می کنیم.
منتظر نتیجه هستم....

RE: کاسه - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۱/۰۹

همچنان مشکل پابرجاست حتی با اینکه closing point ها رو با intersect ایجاد کردم. مشکل از خطوط راهنماست چون بدون خطوط راهنما سطح ایجاد میشود.
مشکل یکی از guid هاست که با remove کردنش سطح ایجاد میشه، چطور میشه مشکل رو حل کرد؟

RE: کاسه - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۱/۱۰

(۱۳۹۰/۱۱/۰۹)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همچنان مشکل پابرجاست حتی با اینکه closing point ها رو با intersect ایجاد کردم. مشکل از خطوط راهنماست چون بدون خطوط راهنما سطح ایجاد میشود.
مشکل یکی از guid هاست که با remove کردنش سطح ایجاد میشه، چطور میشه مشکل رو حل کرد؟

امکان داره error رو بگذارین؟
یا اگه میشه فایل CATPART کارتو بزاری اینجور بهتر میشه راهنمایی کرد.

RE: کاسه - ali.sadjadifar - ۱۳۹۰/۱۱/۱۰

error اینه که یکی از Guid ها با یکی از profile ها intersect نداره، یعنی فاصله بین خط راهنما و پروفایل زیاده و حتی با Deviation 0.1 هم درست نمیشه، متاسفانه فایل رو با 3 تا خط راهنما جلو بردم و توی مرحله مشکل save نکردم.

RE: کاسه - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۱/۱۰

(۱۳۹۰/۱۱/۱۰)ali.sadjadifar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
error اینه که یکی از Guid ها با یکی از profile ها intersect نداره، یعنی فاصله بین خط راهنما و پروفایل زیاده و حتی با Deviation 0.1 هم درست نمیشه، متاسفانه فایل رو با 3 تا خط راهنما جلو بردم و توی مرحله مشکل save نکردم.

فایل ابر نقاط یا مش رو ضمیمه کنین.