![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: محیط Quick Surface Recostrution (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction (/showthread.php?tid=11) صفحهها:
1
2
|
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - admin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵ سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - h_mold - ۱۳۹۰/۰۹/۱۵ سلام آموزش این محیط رااگر دارید به ماهم بدیدتااستفاده کنیم RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲ شما می توانید برای شروع کتاب مهندسی معکوس با کتیا را تهیه فرمائید، از انتشارات مثلث نارنجی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳ با سلام بعد از اینکه تمرین مربوط به گلگیر که در کتاب آورده شده بود رو انجام دادم بعد از اون هر فایلی که در این محیط وارد می کنم و قصد دارم بر روی آن به وسیله ی ابراز planar section ، منحنی ایجاد کنم منحنی هام شکسته و با ظاهری خیلی بد ایجاد میشه هر چه قدر هم مقادیر تولرانس و اسپلیت انگل رو تغییر میدم بازم تغییری ایجاد نمیشه مثلا در عکسی که قرار دادم همون مقادیری که در ویدئوی knob گفته شده رو وارد کردم اما curve تولیدی در نرم افزار من ظاهری بسیار بد و نا مربوط به مدل داره و پر از شکستگیه . فکر کنم در تنظیمات مربوط به همون آموزش گلگیر چیزی تغییر کرده که به این شکل در اومده . خواهش می کنم راهنمایی بفرمائیید . RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - Novin - ۱۳۹۲/۰۳/۲۳ (۱۳۹۲/۰۳/۲۳)hooman.ladan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وارد پنجره Tools>>Options شده روی دکمه پایین سمت چپ شبیه خونه هست، همون ریست کلیک کنید کل کتیاتون رو یک بار ریست کنید. فکر کنم درست شه basic surface recognition - amin.saffari - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳ سلام در دستورbasic surface recognitionچه طور سطح تشکیل شده تغییر مکان می دهد؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - Novin - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳ یعنی چی به کجا تغییر مکان دهیم!! بر روی مش انتخابی با ابزار Activate سطح ایجاد می کند. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - 521024 - ۱۳۹۲/۰۶/۰۹ با سلام چه جوری میتونم سطحی را که از روی ابر نقاط ساختم با خود ابر نقاط انالیز کنم و مقدار خطا رو اصلاح کنم لطفا با یک مثال یااگر سایتی برای اموزش دارین معرفی کنید با تشکر RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - Novin - ۱۳۹۳/۱۱/۰۲ در محیط Digitized Shape Editor و ابزار Deviation Analysis در جعبه ابزار Deviation Analysis می توان میزان خطای مدل نسبت به مش را بررسی کرد در محیط Free Style نیز می توان به نتیجه بهتری رسید که در کتاب مهندسی معکوس با کتیا به توضیح آن پرداخته شده است RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Quick Surface ReconStruction - mhghl - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸ سلام مهندس ، در فصل 8 کتاب مهندسی معکوس قسمت ایجاد شبکه سیمی با ابزار curve network کتیا ارور پیوستی را می دهد در ضمن به دلیل حجم 7 مگابایتی فایل کتیا به هیچ وجه امکان کاهش حجم تا 1 مگ نبود. مشکل از کجاست؟ با تشکر |