![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: محیط FreeStyle (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=23) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle (/showthread.php?tid=12) |
پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - admin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵ سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - mojtaba mohammadnia - ۱۳۹۰/۱۰/۲۳ سلام.من پروژه دوره ی پیشرفته دارم تحویل میدم که بدنه ی bmw x6 است.طراحی شده و آمادست فقط چون منحنی ها رو با دست کشیدم و سطح رو روش ایجاد کردم،سطحهای من دقت ندارن و شیب صفحه ها دقیق نیست. چطوری میتونم دقت رو بالا ببرم تا بشه روی ساختش حساب کرد؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Novin - ۱۳۹۰/۱۰/۲۳ منظور از دقت صافی سطح است؟ همانطور که می دانید با ابزار های محیط FreeStyle شما می توانید Control Points ، Matching Constrain و ... می توان سطوح مختلف را مدیریت نمود. با ابزار Draft Analysis نیز می توانید شیب سطوح را همانند محیط Shape Design بررسی نمود. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Milad_S - ۱۳۹۰/۱۱/۰۷ سلام. هنگام وارد کردن عکس هواپیما دچار مشکل شدم. نمی دونم چرا عکس بطور کامل روی Extrude ایجاد شده قرار نمیگیره با اینکه کاملا مطابق کتاب پیشرفتم ! اشکال کارم کجاست ؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۰۷ (۱۳۹۰/۱۱/۰۷)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همین کار رو با محیط Sketch Tracer هم می توانید انجام دهید، ولی این روش هم باید یادبگیرید. شما باید روی اسم متریال در نمودار درختی دوبار Click کنید تا پنجره Properties باز شود. در این پنجره در سربرگ Texture با تنظیم کردن پارامتر ها و همچنین فعال کردن گزینه Flip در قسمت U و V عکس را در موقعیت مناسب تنظیم کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Milad_S - ۱۳۹۰/۱۱/۰۷ روی متریال در نمودار درختی دو بار کلیک میکنم و بعد از زبانه ی Rendering و سپس زبانه ی Texture گزینه ی Image را به عنوان Type در نظر می گیرم بعد Airplane_right رو از پوشه ی مربوطه باز می کنم. Cubical Mapping را از قسمت Mapping انتخاب می کنم در بخش Flip گزینه ی U را فعال و در بخش Repeat گزینه ی U و V را غیر فعال می کنم در نهایت که ok میکنم تصویر به درستی روی Extrude قرار نمی گیره. فکر کنم کاملا شبیه به کتاب عمل میکنم ولی به نتیجه نمیرسم از طرفی هم کار با Sketch Tracer رو تا حدودی فراموش کردم. ممنون می شم اگر راهنماییم کنید. ؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۰۸ (۱۳۹۰/۱۱/۰۷)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در هر مرحله تغییر روی گزینه Applay کلیک کنید .... دوباره امتحان کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Milad_S - ۱۳۹۰/۱۱/۰۸ چند بار امتحان کردم ولی جواب نمیده...!!! حتی بعد از هر بار تغیر روی Applay کلیک کردم ولی... ! RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Novin - ۱۳۹۰/۱۱/۰۸ (۱۳۹۰/۱۱/۰۸)Milad_S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوباره انجام دادم ... فایل ضمیمه رو دانلود کنید... ولی یک جا داری اشتباه می کنی... باید یک بار کتیا رو دوباره Start کنید RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط FreeStyle - Milad_S - ۱۳۹۰/۱۱/۰۸ ممنون مهندس. از فایل ضمیمه ی شما برای کشیدنش استفاده می کنم تا سه شنبه که دیدمتون یک بار براتون انجام بدم تا اشکال کارم مشخص بشه. بازم متشکرم... |