![]() |
طراحی پارامتریک - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Other (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=30) +--- انجمن: محیط های Knowledge (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: طراحی پارامتریک (/showthread.php?tid=174) |
طراحی پارامتریک - پدرام - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸ با سلام: من این قطعه را براش جدول پارامتریک تهیه کردم اما وقتی میبرم تو محیط کاتالوگ ادیتور .وقتی میخوام کاتالوگ بسازه پیغام ارور میده ؟ دلیلش چیه؟ ممنونم RE: طراحی پارامتریک - Novin - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸ (۱۳۹۰/۱۲/۱۸)پدرام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشکل از جدول طراحی شماست... فایل Excel یا txt را ضمیمه نمائید RE: طراحی پارامتریک - پدرام - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸ (۱۳۹۰/۱۲/۱۸)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چگونه ضمیمه کنم استاد؟ چگونه ضمیمه کنم و کجا .بیشتر امکان داره راهنمایی کنید؟؟ ممنونم RE: طراحی پارامتریک - Novin - ۱۳۹۰/۱۲/۱۹ همان طوری که فایل کتیا را ضمیمه کردید، فایل جدول را ضمیمه نمائید ... یا جدولی را که در فایل Excel نوشته اید را در اینجا بنویسید. به PartNumber دقت کنید، 1. پارامتر PartNumber با از جنس String و بدون واحد باشد 2. در هر سطر باید PartNumber با مقادیر متفاوت در جدول تعریف گردند RE: طراحی پارامتریک - sadegh javadi - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲ با عرض سلام و وقت بخیر. فایل ضمیمه رو تو محیط shape کشیدم وقتی براش جدول طراحی تعریف میکنم شکل کلی بهم میخوره تمام sketch ها رو هم فولی کردم باز هم نتیجه نداد. لطفا راهنمایی کنید. RE: طراحی پارامتریک - Novin - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳ (۱۳۹۲/۰۳/۱۲)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بحث سر فولی کشیدن نیست، اول قبل از طراحی پارامتریک یک قطعه جدید و تعریف پارامتر متغییر یک بار دستی اندازه را تغییر دهید سپس پارامتر تعریف نمایید، یک نکته دیگر هیچ وقت بین پارامتر ها در کتیا فاصله قرار ندید، الان w 1 و w 2 با فاصله در پارامتر ها ایجاد شده اند هرچند این اشکال شکل شما نیست. پس اول به یک منطق برسید بعد براساس آن شکل را ترسیم کنید. RE: طراحی پارامتریک - sadegh javadi - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳ دلیل اینکه فرمودید قبل از طراحی پارامتریک یکبار دستی اندازه رو تغییر بدیم چیه؟ RE: طراحی پارامتریک - Novin - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳ (۱۳۹۲/۰۳/۱۳)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب بینید، پارامترهایی که تغییر می دهید قابل قبول در سایر ترسیمات می باشد یا نه؛ مثلا یک اشکالی که در این شکل وجود دارد یک پارامتر طولی تغییر می کند فقط یک طرف بلند می شود و طرف دیگر چون Symetry ترسیم نشده تغییر نمی کند و باز اشکال دیگه سطحی که قرار است قسمتی که افزایش طول پیدا می کند را برش بزند تغییر ندارد نمی تواند سطح را تریم کند. پیشنهاد من به شما امتحان کردن این روش با طرحی که کل فرآیند آن را شناخته باشید و ساده تر باشد. RE: طراحی پارامتریک - sadegh javadi - ۱۳۹۲/۰۳/۱۳ (۱۳۹۲/۰۳/۱۳)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با سپاس فراوان |