![]() |
پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: تالار وب سایت www.FEM.IR (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- انجمن: نرم افزار آباکوس ABAQUS (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus (/showthread.php?tid=2) |
پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - admin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵ در این صفحه شما سئوالات خود را مطرح کنید، تا توسط مدرسان و متخصصانی که از این صفحه بازدید می کنند پاسخ آن را دریافت کنید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - hossein qajar - ۱۳۹۰/۰۹/۱۹ سلام.خسته نباشید.می خواستم بدونم نرم افزار abaqus for catia و نرم افزار sim designer for catia رو از کجا می شه گیر آورد .ممنون میشم اگه کمکم کنین. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۹/۱۹ (۱۳۹۰/۰۹/۱۹)hossein qajar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه نگاه اینجا بنداز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - ali13601981 - ۱۳۹۱/۰۱/۲۳ با سلام من موضوع تحقیقم سطح تماس لاستیک خودرو با زمین به ازای فشارهای مختلف باد چرخ می باشد بعد از مدلسازی قسمتهایی از سطح لاستیک که تحت تنش یا کرنش زیاد قرار میگرند همان سطح تماس می باشد چطور میتوانم مساحت این سطح رو بدست بیاورم ( یا به عبارتی مساحت قسمتهای رنگی معین) ممنون میشم جوابمو بدین با تشکر RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - persianboy - ۱۳۹۱/۰۲/۱۶ مدل کردن سیال در آباکوس 6.10 با سلام خدمت همه دوستان می خواستم بپرسم کسی از دوستان سیال رو در محیط استاندارد آباکوس (استاندارد) مدل کرده؟ با چه مشخصات مصالحی(مثلا در مورد آب)؟ البته تو inp ها یک چیزایی در مورد مشخصات پیدا کردم اما نوع interaction و ... توش مشخص نیست. (بحث sloshing سیال برام موضوع اصلی محسوب می شه.) ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - persianboy - ۱۳۹۱/۰۲/۲۲ سلام به همگی تا جایی که من از Document های آباکوس برداشت کردم برای تعریف سیال در برنامه نیاز به تعریف 3 پارامتر اصلی Density,viscosity,Eos است که چگالی و ویسکوزیته معلومه و Eos سرعت موج در سیال ( یا نور در سیال) است. اما مشکلی که وجود داره اینه که این مصالح فقط برای Dynamic Explicit تعریف می شن و اگر بخواهید Step دیگه ای تعریف کنید تحلیل صورت نمی گیره. کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل داره؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - mmmn - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴ سلام به همگی لطفا اگر کسی در زمینه فورج چند مرحله ای در اباکوس اطلاعاتی دارد و یا فایل مرجعی دارد با من تماس بگیرد. پیشا پیش سپاسگزارم 09383221368 سلام به همگی لطفا اگر کسی در زمینه فورج چند مرحله ای در اباکوس اطلاعاتی دارد و یا فایل مرجعی دارد با من تماس بگیرد. پیشا پیش سپاسگزارم 09383221368 mn.mohammad@gmail.com RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - mahdi.ghiasi - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳ سلام دقیقا چه نوع فورجی می خوایید یه مکقدار بیشتر توضیح بدید گرم یا سرد یا..............؟ RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - amir mahmoudi motlagh - ۱۳۹۱/۰۴/۲۶ (۱۳۹۰/۰۹/۱۹)hossein qajar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به زودی دوره های simdesigner برگزار خواهد شد. مایل بودید میتونید شرکت کنید. (۱۳۹۱/۰۱/۲۳)ali13601981 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میتونید از group استفاده کنید. اون سطوح رو استخراج کنید و بعدش با query اندازه بگیرید. RE: پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار آباکوس Abaqus - negin-1300 - ۱۳۹۱/۰۴/۳۰ باسلام. کسی میتونه راهنمایی کنه که بتن الیافی رو از کدوم قسمت و چطوری باید مدل کرد؟ مشخصات الیاف رو دارم و میخوام در CAE یک تیر با بتن الیافی رو مدل کنم. لطفا راهنمایی کنید |