شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران (/showthread.php?tid=2024)

صفحه‌ها: 1 2

محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - parhamm - ۱۳۹۳/۱۲/۱۰

با سلام

من قصد دارم نرم افزار کتیاو یاد بگیرم و هدفم کار کردن و کسب در امد به این وسیله هست ولی نمیدونم در ایران کدوم محیط این نرم افزار کاربرد بیشتری داره

ایا تنها اشنایی و یا تسلط به محیط part desin و assemble میشه با این نرم افزار کار پیدا کرد یا باید به محیط های بیشتری اشنا بود؟

خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید متخصصین عزیز

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۱۰

سلام

بستگی به کاری داره که درش میخواید فعالیت کنید.

بعضی کارا هستند که با مسلط بودن به دو محیطی که ذکر کردید انجام شدنین و نیازی به مهارت و اطلاعات راجع به دیگر محیط ها نیست اما معمولا کارایی مثل مهندسی معکوس و قالب سازی و ماشین کاری و ور کاری و ... که کارهای حرفه ای و پردرآمدی هم هستند نیاز به حرفه ای شدن و تسلط به محیط های ماشین کاری و سطح سازی پیشرفته و ابر نقاط و ... دارند و در عین حال تمامی کارهای معمولی که با مشقت در حد محیط part design انجام میشن ، به راحتی در این محیط ها قابل انجامن...

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - parhamm - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱

مرسی دوست عزیز واسه پاسختون

شما از چند تا محیط نام بردید که یادگیری و خصوصا تسلط روی اونا خیلی زمان بر و احتمالا هزینه بر هست.
اگر بخوام سوالمو طور دیگه ای مطرح کنم برای کار پیدا کردن با این نرم افزار ( حالا کار به در آمدش ندارم ) یادگیری کدوم یکی از اینها ضروری تره ؟

بازم ممنون از شما

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - وحیدار - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱

سلام
به انجمن خوش اومدید! اگر واقعا به طراحی علاقه داشته باشید وقتی وارد فضای طراحی با کتیا بشید دیگه نخواهید تونست خودتون رو به ادامه ندادن قانع کنید! وای چه پیچیده شدSmile شروع کنید کتیا لذت بخش و البته کارامده ! بنده به عنوان یه فرد مبتدی از یاد گرفتن و توانمندی های این نرم افزار لذت بردم...
اولویت هاتونو بسنجید..اگر رشته ی تحصیلیتون مکانیکه (جامدات و یا ساخت) مسلما با توجه به شغلی که انتخاب میکنید میتونه خیلی مفیدتر باشه.

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - parhamm - ۱۳۹۳/۱۲/۱۱

ممنونم از شما دوست خوب
بله من ساخت و تولید خوندم و با توجه به شرایط این روزهای کاری میخوام با یادگیری نرم افزار بتونم شغل مناسبی پیدا کنم.
بازم خوشحال میشم دوستان و اساتید دیگه در این زمینه نظراتشونو بگن و منو راهنمایی کنن
Blush

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - arvin.raoufi - ۱۳۹۳/۱۲/۱۴

با سلام
دوست عزیز بهتره در ابتدای راه چهار محیط Sketcher ، part design ، assembly design و ترجیحا drafting رو یاد بگیرید . بعد از جذب در بازار کار با توجه به نیازهاتون ماژولهای دیگه رو برای یادگیری انتخاب کنید

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - arashk82 - ۱۳۹۳/۱۲/۱۵

سلام

خواهشا یکی جواب بده :
1- من فایل هلپ نرم افزار کتیا را میخوام چون روس سی دی و محلی که نصب کردم فایلش نیست هرچه هم در اینترنت در سایتهای ایرانی و خارجی گشتم فایل هلپ کتیا را پیدا نکردم . catia V5R20 32 BIT

2- دستور SYMMETRY وقتی اجرا میکنم ترسیم اولیه را پاک میکنه و فقط قرینه را نشان میده اشکال از کجاست چون وقتی این دستور را اجرا میکنیم نبا
ید ترسیم اولیه را که قرینه کردیم پاک کنه .

3- مقاطع پروفیلی مانند نبشی ناودانی قوطی تیر اهن ها و غیره را در کتیا باید دستی ترسیم کرد و یا فایل انها موجود هست ؟

4- بهترین منبع زبان اصلی برای یادگیری کتیا چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۱۶

سلام

۱ حجم فایلش حدود ۱.۲ گیگ‌ هست

۲ کار این دستور دقیقا همینه. اگه میخواید تصویری علاوه بر خود شکلتون داشته باشید از mirror باید استفاده کنید.

۳ هم میتونید دستی بکشید هم از محیط structure design استفاده کنید

۴ هلپ خود کتیا

موفق باشید ...

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - Bahram rahimi - ۱۳۹۳/۱۲/۱۶

سلام آیا تو استاندارد های کتیا چرخدنده ها هم موجود هست؟

RE: محیط های پر کاربرد کتیا در صنعت ایران - Alihafezikia - ۱۳۹۳/۱۲/۱۶

سلام
بصورت پیش فرض خیر
درصورت نیاز میتونید انواع اونارو از سایت زیر دانلود کنید و استفاده کنید...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.