![]() |
فایل مش - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: محیط Quick Surface Recostrution (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- موضوع: فایل مش (/showthread.php?tid=2866) صفحهها:
1
2
|
فایل مش - mhghl - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴ سلام مهندس . یه فایل مش هست که دارم میزنم قسمت بالایش که قسمت لوله هست و تو عکس مشخص کردم رو نمیتونم چجوری دربیارم . لطفا راهماییم کنید و اینکه اصلا تا اینجا استراتزی ام درست بوده؟ لینک فایل: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: فایل مش - navid A - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴ سلام برای قسمت لوله مشخص شده در قسمت جلو میتونید یه سری مقاطع کامل بزنید برای قسمتی هم که روی سطح بدنه موجود هستش میشه از مقاطع ناقص استفاده کرد بع این مقاطع رو با دستود مولتی سکشن به هم وصل کنید . اگر توضیحاتم متوجه نمیشوید بگید که کامل تر بگم خدمتتون. ![]() RE: فایل مش - mhghl - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ سلام مهندس . ممنون بابت جوابتون. مهندس اگه توضیح بیشتر بدین ممنون میشم. البته بگم اون قسمت لوله از پایین شکل هم بیرون زده است. یه ذره البته اگه فایل طراحیم رو هم که لینکشو گذاشتم ببینید ممنون میشم. RE: فایل مش - navid A - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ سلام اگر خود فایل رو ضمیمه کنید بهتر میتونیم کمکتون کنیم. ![]() ![]() RE: فایل مش - mhghl - ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ مهندس تو همون سوال اول لینک اپلود فایلمو گذاشتم اما به هر حال باز میگذارم، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مهندس ببخشید فایل مش ام لینکش اینه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: فایل مش - navid A - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶ سلام ... طراحیتون خوب بوده ولی اصلا دقیق نیست خیلی ایراد داره .... به نظر من یکبار دیگه از پایین این طرح رو دقیق طراحی کنید یا فایلتون رو اصلاح کنید بعد با هم ادامش در اون قسمتی که مشکل داره رو طراحی میکنیم ... این قسمتی که با قرمز تو عکس مشخص کردم رو که راحت با مولتی سکشن میشه زد فقط قسمت داخل که با زرد مشخص کردم ممکنه اذیتتون کنه چون هیچ دیتیلی نداره اونم درست میکنیم. ![]() RE: فایل مش - mhghl - ۱۳۹۵/۰۷/۰۹ سلام مهندس . تشکر بابت پاسختون. مهندس فکر کنم به خاطر قسمت های مشخص شده در عکس شماره 1 می فرمایید که دقیق نیست اما حواسم است که بعدا تو پارت اینو در بیارم چون تو پارت به نظرم بهتر در میاد این قسمت ها . اما باز یه سری اصلاحی انجام دادم که فایلشو دو باره خدمدتون می فرستم . مهندس برای سهولت کار فقط geometrical set ، semi final body رو show کنید وبرای دیدن طراحی قسمت لوله هم3 curve element رو active کنید .الان مهندس مشکل من اینه که همین طراحی قسمت لوله رو چطور به بدنه ی اصلی وصل کنم ؟!!! البته طراحی قسمت لوله باز مشکل داره . لطفا راهنماییم ام کنید. لیک فایل طراحی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لینک عکس پیوستی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: فایل مش - navid A - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰ سلام طراحیش بهتر شده . همونطور که گفتم لوله رو با تعیین کردن چندتا سکشن و استفاده از دستور مولتی سکشن میشه طراحی کرد منتها برای وصل کردن به بدنه ی اصلی باید طوری طراحی کنید که بدنه اصلی را قطع کند یعنی لوله رو انقدر امتداد دهید که داخل گوشته ی بدنه ی اصلی برود بعد با دستور trim یا split بدنه و لوله رو یکی کنید. RE: فایل مش - mhghl - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰ تشکر، خوب مهندس تو همین طراحی لوله رو هم دراوردم ،من گیج شدم مشکلش چیه ، یه نگاه بندازین لطفا، کاملا در بدنه اصلی وارد شده؛ RE: فایل مش - navid A - ۱۳۹۵/۰۷/۱۱ سلام ببینید شما میخواید اون قسمت رو با دستور cylender بزنید که کار اشتباهی نیست ولی کارتون سخت میشه .میتونید با استفاده ابزار planar section چندین مقطع که در قسمت های ابی و قرمز داخل عکس بزنید بعد با استفاده از مولتی سکشن اینها را به هم وصل کنید در ادامه در مورد بقیه قسمت ها مثل قسمت زرد اگر سوالی داشتید میتونید مطرح کنید. فعلا این قسمت پایه ای و ترسیم کنید چون در ادامه باید قسمت زیرین این لوله رو که خالی هست ترسیم کنید. |