شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign (/showthread.php?tid=4)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - admin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۵

سئوالات خود را در خصوص این محیط از نرم افزار کتیا در این صفحه مطرح کنید

Toolbar - shahrooz - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷

آيا ميشه همه ابزار ها رو مثلا در Part Design مرتب كرد بعد Save كرد و خروجي گرفت و هر جا خواستيم اون رو اجرا كنيم؟؟؟؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - higher_idea - ۱۳۹۰/۰۸/۱۸

سلام - چطور می توانیم نقشه انواع خودرو ها به همراه اندازه ی دقیق قطعات آن را بدست آوریم ؟

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۰/۰۸/۱۸

(۱۳۹۰/۰۸/۱۸)higher_idea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام - چطور می توانیم نقشه انواع خودرو ها به همراه اندازه ی دقیق قطعات آن را بدست آوریم ؟

برای این منظور شما می توانید به دنبال Blue Print مدل مورد نظر خود باشید، بطور مثال در Google مدل مورد نظر خود به همراه کلمه Blue Print را تایپ کنید.

برای بدنه خودرو می توانید از سایت:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استفاده کنید.

RE: Toolbar - smmoosavian - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰

(۱۳۹۰/۰۸/۱۷)shahrooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آيا ميشه همه ابزار ها رو مثلا در Part Design مرتب كرد بعد Save كرد و خروجي گرفت و هر جا خواستيم اون رو اجرا كنيم؟؟؟؟

ابتدا تمامی تنظیمات مورد نظر رو انجام بدید و محتویات پوشه هایی رو که در مسیرهای زیر هستند کپی کنید ، فراموش نکنید قبل از اون حتماً یک backup ، از فایل های قبلی تهیه کنید.

در اینجا فرض شده که ویندوز روی درایو D نصب شده

1- D:\Documents and Settings\user\Application Data\DassaultSystemes\CATSettings

2- D:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\DassaultSystemes

که در اینجا user همون اسم نام کاربری ویندوزتون هست .

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Hamedonlinekh - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱

من یه مشکلی دارم تو part design . اینم عکسی
لطفا راهنمایین کنین .
مرسی

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱

(۱۳۹۰/۰۹/۰۱)Hamedonlinekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه مشکلی دارم تو part design . اینم عکسی
لطفا راهنمایین کنین .
مرسی

عکسی نیست؟؟؟!!
لطفا دوباره ضمیمه کنید

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - behbod - ۱۳۹۰/۰۹/۰۲

سلام
من این شکل را طراحی کردم چند مشکل داره
1- میخوام نوکش کاملا گرد بشه ولی وقتی توی محیط 2 بعدی میرم تغییر میدم پیغام خطا میده
2- بالها را میخوام هرچقدر به بیرون نزدیک میشن نازک بشن و فقط قسمت بدنه ضخیم باشه ولی بلد نیستم چطوری
[تصویر:  z1r7ow2hd3s27t8lzcmt.png]

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - Novin - ۱۳۹۰/۰۹/۰۳

برای بال ها بهتر از یک Body جدید استفاده کنید و بال را در یک Body جدید ترسیم کنید و سپس با ابزار Draft شیب بزنید، و سپس بر روی Body راست کلیک کنید از پایین ترین منو گزینه Add را انتخاب کنید

برای نوک هم می توانید یک کمان ترسیم کنید با دستور Groove رو بیرون نوک شکل را گرد کنید

RE: پرسش و پاسخ در زمینه محیط Part Deign - behbod - ۱۳۹۰/۰۹/۰۳

در مورد groove
choose a profile and axis that dont give an auto