![]() |
مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum) +-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا (/showthread.php?tid=495) |
مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - admin - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱ دوستان گرامی سوالات خود را در نصب نرم افزار کتیا در این بخش مطرح نمایید. RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - saeed_vb - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹ سلام من کتیا نسخه 2013 روی ویندوز 8 نصب کردم.این ارور های زیر میده درضمن من یک بار کرکش کردم یک بار هم به حالت دمو برنامه اجرا کردم ولی بازم فرق نکرد. ![]() ![]() ![]() no warm start available , click ok to terminate catia R21 , R22 , R23 , 2013 ,2012 , katia RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۲۹ بر روی ویندوز 8 نسخه 32 بیتی کتیا بهتر نصب می شود هم بر روی 8 64 و هم 8 32 بیتی این مشکل حل می شود، این اشکال یعنی کم آوردن Ram یا کارت حافظه ی گرافیک سیستم، زمان اجرای اولیه نرم افزار، در بعضی از مواقع با ری استارت سیستم قطع ارتباط با اینترنت این مشکل رفع می شود، در غیر این صورت شما با نسخه 32 بیتی کتیا امتحان کنید. RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - saeed_vb - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰ (۱۳۹۲/۰۲/۲۹)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعیده از رم باشه آخه 4 گیگ رم دارم.شاید کارت گرافک باشه.من آنتی ویروس + اینترنت +.... ولی نشد. یعنی شما میگید نسخه 32 بیتی روی ویندوز 8 64 بیتی نصب کنم؟! نصب میشه؟ باتشکر RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰ بله همین کار را انجام دهید، هیچ فرقی ندارد. فقط قبل از این کار این نسخه ای که نصب کردید را کامل پاک کنید، اگر نرم افزار های دیگری مثل SilidWorks یا AutoCAD هم دارید موقت پاک کنید تا کتیا اول نصب شود، کمی سیستم را سبک کنید. RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - saeed_vb - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰ (۱۳۹۲/۰۲/۳۰)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() اقا نسخه 32 بیتی نصب کردم بازم همون پیام داد ![]() RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۳۰ ![]() باید نسخه های پایین تری را نصب کنید، کارت گرافیک سیستم شما حتما GeForce نیست. متاسفانه شانس شما این مشکل پیش آمده. کتیا 21 32 را امتحان کنید. RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - saeed_vb - ۱۳۹۲/۰۲/۳۱ (۱۳۹۲/۰۲/۳۰)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یعنی باید یک ورژن دیگش بخرم؟! ![]() ممکن نیست مشکل از کرک یا چیز دیگه ای باشه؟ نسخه R19 روی ویندوز 8 نصب میشه؟! RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۳۱ (۱۳۹۲/۰۲/۳۱)saeed_vb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر کنم 32 بیتیش نصب می شه RE: مشکلات در نصب نرم افزار کتیا - saeed_vb - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱ (۱۳۹۲/۰۲/۳۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر نصب شد وکارکرد.نسخه R19 ![]() |