شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
مشکل نصب abaqus - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالار وب سایت www.FEM.IR (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- انجمن: نرم افزار آباکوس ABAQUS (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: مشکل نصب abaqus (/showthread.php?tid=512)

مشکل نصب abaqus - mahmoud-omidi - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰

من آباکوس رو نصب کردم اما زمان اجرا کردن این پیام رو می ده. لطفا راهنمایی کنید.[تصویر:  56793183144547999357.jpg]

RE: مشکل نصب abaqus - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰

(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من آباکوس رو نصب کردم اما زمان اجرا کردن این پیام رو می ده. لطفا راهنمایی کنید.[تصویر:  56793183144547999357.jpg]

بنده متخصص اباكوس نيستم، ولي تا جايي كه من مي دونم خيلي بد نصبه، مراحل نصب هر نسخه با نسخه ديگر يكمقدار متفاوته، روي همين حساب بايد شما نسخه اي كه نصب كرديد رو بگيد، و اينكه هر مرحله بايد لايسنس رو از ابتدا استارت كنيد.

RE: مشکل نصب abaqus - mahmoud-omidi - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰

(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده متخصص اباكوس نيستم، ولي تا جايي كه من مي دونم خيلي بد نصبه، مراحل نصب هر نسخه با نسخه ديگر يكمقدار متفاوته، روي همين حساب بايد شما نسخه اي كه نصب كرديد رو بگيد، و اينكه هر مرحله بايد لايسنس رو از ابتدا استارت كنيد.
اگه اشتباه نکنم 1-6.10 هستش.

RE: مشکل نصب abaqus - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰

بر اساس این روش نصب کردید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: مشکل نصب abaqus - mahmoud-omidi - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱

(۱۳۹۲/۰۲/۱۰)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش نصبش اینجوری بود.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: مشکل نصب abaqus - Novin - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱

(۱۳۹۲/۰۲/۱۱)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش نصبش اینجوری بود.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه ٧ يك مرحله رو كه وارد كردن اسم كامپيوتر در فايل كرك هست رو انجام نداده !!! فايل نصب ارسالي من رو با اين فايل مقايسه كنيد مراحل نصب را مجدد انجام دهيد.

RE: مشکل نصب abaqus - mahmoud-omidi - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱

(۱۳۹۲/۰۲/۱۱)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۲/۱۱)mahmoud-omidi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه ٧ يك مرحله رو كه وارد كردن اسم كامپيوتر در فايل كرك هست رو انجام نداده !!! فايل نصب ارسالي من رو با اين فايل مقايسه كنيد مراحل نصب را مجدد انجام دهيد.
دوباره نصب کردم اما حل نشد. البته اسم کامپیوتر رو تو فایل کرک نوشتم. در هر صورت ممنون از لطفتون.

RE: مشکل نصب abaqus - k4v3h69 - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹

سلام دوستان من هنگامی که به مرحله وارد کردن سرور1 میرسم با ارورر زیر روبرو میشم تمامی مراحل رو هم با دقت و درست انجام دادم لطفا راهنمایی کنید
the ABAQUSLM vendor deamon on 27003@host name is down