شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی خودرو audi r8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط FreeStyle (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- موضوع: طراحی خودرو audi r8 (/showthread.php?tid=553)

طراحی خودرو audi r8 - eshgheno - ۱۳۹۲/۰۳/۰۴

سلام آقای مهندس.خسته نباشید.من فایل خودرو audi r8 را تا صفحه 10 pdf پیشرفتم ولی یکجای کارم اشتباه هست اون هم در موقع symmetry کردن.خواهشمندم راهنمایی کنید

RE: طراحی خودرو audi r8 - eshgheno - ۱۳۹۲/۰۳/۰۶

سلام مهندس.خسته نباشید.ببخشید فایل ها را اصلاح کردم،از نمای بالا درست در نمیاد ولی از نمای جلو و راست درست.میشه ایرادش را بگویید.با تشکر فراوان.

RE: طراحی خودرو audi r8 - Novin - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷

(۱۳۹۲/۰۳/۰۶)eshgheno نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مهندس.خسته نباشید.ببخشید فایل ها را اصلاح کردم،از نمای بالا درست در نمیاد ولی از نمای جلو و راست درست.میشه ایرادش را بگویید.با تشکر فراوان.

از تنظیم عکس هاست ولی خیلی خوبه

RE: طراحی خودرو audi r8 - sadegh javadi - ۱۳۹۲/۰۴/۱۴

با عرض سلام من زمان انجام sweep دچار مشکل میشم لطف کنید بگید اشکال از کجاست؟؟؟؟

RE: طراحی خودرو audi r8 - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۴/۱۵

(۱۳۹۲/۰۴/۱۴)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایل شما رو مشاهده کردم . curve های تولیدی باید spilit شوند تا تطابق آن ها برطرف شود . طبق خطایی که مشاهده می کنید curve های کنترلی شما برای عمل sweep به این دلیل محدود شده و چون sweep تولیدی تا انتهای پروفایل خود را نمی تواند برود با این خطا مواجه شدید .

ابتدا منحنی ها را با هم spilit کنید

RE: طراحی خودرو audi r8 - sadegh javadi - ۱۳۹۲/۰۴/۱۵

(۱۳۹۲/۰۴/۱۵)Hooman.Ladan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۴/۱۴)sadegh javadi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایل شما رو مشاهده کردم . curve های تولیدی باید spilit شوند تا تطابق آن ها برطرف شود . طبق خطایی که مشاهده می کنید curve های کنترلی شما برای عمل sweep به این دلیل محدود شده و چون sweep تولیدی تا انتهای پروفایل خود را نمی تواند برود با این خطا مواجه شدید .

ابتدا منحنی ها را با هم spilit کنید

با سلام و تشکر از راهنماییتون ولی زمانی که میخوام split کنم باز هم error میده لطفا اگه امکان داره فایل رو اصلاح کنید.

RE: طراحی خودرو audi r8 - eshgheno - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷

سلام آقای مهندس.در حین تکمیل پروژه به چند تا اشکال برخوردم.
1-برای زدن فیلت با دستور shape fillet به مشکل برخوردم(a-19)
2-هنگام اجرای دستور project نیزerorr می دهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

RE: طراحی خودرو audi r8 - deh-t - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰

Blend ای که ایجاد کردید اشتباه هست. به فلش های قرمزی که در شکل مشخص کردم دقت کنید: جهت فلش ها باید رو به داخل باشه.
فایل تصحیح شده رو براتون آپلود کردم.

RE: طراحی خودرو audi r8 - eshgheno - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲

سلام آقای مهندس. ببخشید فایل قابل اجرا نیست میشه مشکل را حل کنید. با تشکر