شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری (/showthread.php?tid=655)

نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - m_gholami70 - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

با سلام
دوستان بنده برای اتمام پروژه م باید با simdesigner کار کنم.نصبش کردم ولی هر کاری کردم نتونستم کرکش کنم.لطفا اگه دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه.ممنون میشم.

RE: نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - Novin - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

(۱۳۹۲/۰۴/۱۹)m_gholami70 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
دوستان بنده برای اتمام پروژه م باید با simdesigner کار کنم.نصبش کردم ولی هر کاری کردم نتونستم کرکش کنم.لطفا اگه دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه.ممنون میشم.

این فایل کرک

RE: نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - m_gholami70 - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

(۱۳۹۲/۰۴/۱۹)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۲/۰۴/۱۹)m_gholami70 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام

این فایل کرک

ممنون از کمکتون آقای مهندس
2-3بار دوباره نصب کردم بازم نشد.
میشه طریقه ی کرک رو هم بگید لطفا
اینبار توی نصب توی قسمت licensing10,8فایل license.dat که فرستاده بودید رو آدرس دادم اصلا قبول نکرد.بعد از نصب هم همه فایلهایی که داده بودید رو توی فولدر نصب کپی و اجرا کردم.مشکلم چیه؟گیج شدم والا.
بازم ممنون

RE: نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - m_gholami70 - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

(۱۳۹۲/۰۴/۱۹)novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام

این فایل کرک
با فایل license.datکه شما فرستادید اصلا نصب نشد.متن ارور که به فایل لایسنس خودم میده را میفرستم.ظاهرا میگه اکسپایر شده

RE: نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹

تاریخ سیستمتون رو به عقب برگردونید ، دو سال 2006 یا 2009 رو امتحان کنید . شاید این مشکل برطرف شد .

RE: نصب نرم افزار simdesigner-کمک فوری - m_gholami70 - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰

احتمالا كرك با نرم افزاري كه نصب مي كنيد مچ نيست. اين كرك روي كتيا ١٩ نصب ميشه
[/quote]

اوکی.درست میگید.من روی 17نصب میکردم.پس حالا روی 19 امتحانش میکنم.
فقط خود نرم افزار سیم دیزاینر که فرقی نداره؟
چون اونی که من نصب کردم با کتیا17 با هم بود.ممکنه ورژنش فرق داشته باشه.
اگه امکانش هست لینک دانلود سیم دیزاینری که با 19 مچ باشه رو قرار بدید.ممنون میشم