شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
طراحی Audi R8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Shape Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: محیط FreeStyle (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- موضوع: طراحی Audi R8 (/showthread.php?tid=704)



طراحی Audi R8 - mahdavi - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶

با سلام و احترام
استاد من وقتی منحنی ها رو در نمای جانب میکشم همه را در مرکز صفحه میکشه.مثلا برای کاپوت منحنی که باید قرینه بشه رو در مرکز میکشه و من دیگه نمیتونم قرینه اش کنم.راه حل چیه؟


RE: طراحی Audi R8 - Hooman.Ladan - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶

باید توجه کنید که برای رسم منحنی ها ار دستور 3d curve استفاده کنید همچنین پس از رسم منحنی از یک نما نما را تغییر داده و آن را بر روی خط مربوطه عکس قرار دهید . باید curve مربوطه از هر نمایی تنظیم شود .


RE: طراحی Audi R8 - mahdavi - ۱۳۹۲/۰۵/۰۷


ممنون از راهنمایی تون
من همین کار رو کردم اما بعضی از منحنی ها رو که انتقال میدم به محل اصلی به شکل یک خط در میاد و از حالت منحنی خارج می شود.(مثلا منحنی قسمت پایین کاپوت)به همین دلیل رفتم سراغ مدل هواپیمای کتاب که اونم زمانی که عکس را میارم روی صفحه همه عکس روی صفحه نمیفته.مشکل کارم کجاست؟


RE: طراحی Audi R8 - Novin - ۱۳۹۲/۰۵/۰۷

در تمرین هواپیمای کتاب بعد از آوردن عکس ها قبل از تنظیم عکس ها یک بار فایل کتیا را ذخیره نموده، فایل را ببندید مجدد باز نمایید. مشکل تنظیم عکس ها حل می شود، این یک باگ بر روی نسخه R21 می باشد که در نسخه های قبلی و بعدی وجود ندارد.
راه دیگر برای تنظیم کردن عکس ها استفاده از همان محیط Sketch Tracer می باشد.



RE: طراحی Audi R8 - mahdavi - ۱۳۹۲/۰۵/۱۳

ممنون از راهنماییتون
مشکلم حل شد.اما تو قسمتی که نمای جلوی هواپیما رو میارم نمای جلو را بصورت نمای بالا نشون میده؟و روی صفحه نمیاد؟