شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- موضوع: سوال در رابطه با چگونگی combineکردن (/showthread.php?tid=715)

سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - MOPAR - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸

چگونه میتونم این سیلندر ها رو که تکثیر کردم کمباین کنم که یکی بشن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - Novin - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸

اولا من منظورتون را دقیقا متوجه نشدم !
اگه قرار یکی شن پس چرا تو محیط مونتاژ تکثیر کردین با همون پارت بت Pattern تکثیر نمایید. می تونید کامل تر توضیح دهید.

RE: سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - MOPAR - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸

(۱۳۹۲/۰۵/۰۸)Novin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولا من منظورتون را دقیقا متوجه نشدم !
اگه قرار یکی شن پس چرا تو محیط مونتاژ تکثیر کردین با همون پارت بت Pattern تکثیر نمایید. می تونید کامل تر توضیح دهید.

بله با همون پترن تونستم درستش کنم ممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه سوال عکس زیر رو نگاه کنید . این راه آب رو وقتی میخوام درست کنم یه اسکچ ار نمای راست باز کردم و سعی کردم شکل 1 رو بکشم ولی نمیتونم داره رو مرکزش رو ثابت کنم

RE: سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - Novin - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸

با ابزار مشخص شده در محیط دوبعدی لبه های استوانه را تولید کرده خط چین نمایید سپس مرکز دایره ها را به آن Coincidence نمایید.

[attachment=605]

RE: سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - MOPAR - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸

ایول استاد دمت گرم :*! بزار برم تست کنم

RE: سوال در رابطه با چگونگی combineکردن - MOPAR - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹

ممنون درست شد
سوالی دارم ناشیانه .
بهترین راه برای کپی کردن اسکچ همراه با کپی شدن قید ها برای سیلندر های دیگر چیست

خودم .رداشتم پاکتش کردم بعد ورداشتم patternکردم
سوال دیگرم اینه که شکل زیر در سالید کشیده شده . چگونه میتوان در کتیا سر پیستون را domeکرد؟