شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: Mechanical Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: محیط Part Design (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- موضوع: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات (/showthread.php?tid=79)

حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - md.akbari - ۱۳۹۰/۱۰/۰۸

سلام
لطفا در رابطه با ایجاد کردن آرم به جای نوشته بر روی قطعات توضیح دهید
اگر پیشنهاد شما هم استفاده از نرم افزای مانند فتوشاپ برای ایجاد دورگذاری و در پایان تبدیل آن به فونت بوسیله نرم افزارهای فونت ساز است لطفا کمی کاملتر توضیح بدید که به طور مثال با کدام ابزار فتوشاپ و با چه نرم افزار فونت ساز؟

RE: هک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۸

(۱۳۹۰/۱۰/۰۸)md.akbari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
لطفا در رابطه با ایجاد کردن آرم به جای نوشته بر روی قطعات توضیح دهید
اگر پیشنهاد شما هم استفاده از نرم افزای مانند فتوشاپ برای ایجاد دورگذاری و در پایان تبدیل آن به فونت بوسیله نرم افزارهای فونت ساز است لطفا کمی کاملتر توضیح بدید که به طور مثال با کدام ابزار فتوشاپ و با چه نرم افزار فونت ساز؟

منظورت رو متوجه نمیشم؟

اگه منظورت گذاشتن عکس هست که با محیط photo studio میتونی یه stick ایجاد کنی و آرم رو اونجا بزنی
اگه منظورت نوشته هست که یه کم طولانیه روشش ولی با یه نرم افزار هم میتونی کوتاه و ساده نوشته رو بزنی.

حالا منظورت کدومه؟

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - md.akbari - ۱۳۹۰/۱۰/۰۸

منظورم عکس است به طور مثال آرم نقشه ایران
لطفا یه کم کاملتر راهنمایی کنید

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹

(۱۳۹۰/۱۰/۰۸)md.akbari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظورم عکس است به طور مثال آرم نقشه ایران
لطفا یه کم کاملتر راهنمایی کنید

ببين اين كار در محيط photo studio أوجام ميشه٠ بدين صورت كه شما يك stick ايجاد مي كنين و عكس مورد نظر خود رو وارد مي كنين٠ قبل إز اين كار هم بأيد view رو عوض كنين و روي shade with edge material بزاريد٠

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - md.akbari - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹

منظورم حک کردن عکس به حالت برجسته یا تو رفتگی است نه برچسب
یعنی مثلا روی بعضی قطعات آرم نقشه ایران را به صورت برجسته یا تو رفتگی حک میکنند
این کار را چطور باید انجام داد؟

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰

(۱۳۹۰/۱۰/۰۹)md.akbari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظورم حک کردن عکس به حالت برجسته یا تو رفتگی است نه برچسب
یعنی مثلا روی بعضی قطعات آرم نقشه ایران را به صورت برجسته یا تو رفتگی حک میکنند
این کار را چطور باید انجام داد؟

جالب شدBig Grin
يه راهكار از خودم ميكم ٠ رو همون stick برو تو دوبعدي و با spline منحني رسم كن جوري كه مثل شكلت باشه بعد به أون pad بده Idea

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - md.akbari - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰

این طوری هم شاید بشه اما کسی از دوستان با استفاده از نرم افزار فتوشاپ و یک نرم افزار فونت ساز نیز می تونه این کار را انجام بده؟

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - akolad - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹

سلام من می خوام متن را سه بعدی کنم با ید چکار کنم خیلی هم احتیاج دارم

RE: حک کردن آرم سه بعدی بر روی قطعات - md.akbari - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹

(۱۳۹۰/۱۰/۲۹)akolad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من می خوام متن را سه بعدی کنم با ید چکار کنم خیلی هم احتیاج دارم

How to Create 3D Text and Logos in a Part

گاهی اوقات شما نیاز دارید تا روی یک قطعه آرم تولید کننده یا اطلاعات مربوطه را به صورته برجسته درج کنید و کار بسیار فرسایشی است که بخواهید برای ایجاد حروف آن ها را در Sketch طراحی کنید و پس از آن آنرا Pad دهید تا سه بعدی شود.

1. یک طرح ایجاد کنید ( *.CATDrawing )
2. با استفاده از ابزار های متن تولبار Annotations می توانید متن را با اندازه و سبک خود بسازید

3. با استفاده از ذخیره مجدد ( Save as ) فایل را با پسوند DXF ذخیره کنید
4. قطعه ( Part ) مورد نظر را باز کنید ( *.CATPart )
5. روی سطحی که می خواهید متن را درج کنید یک Sketch جدید ایجاد کنید
6. فایل DXF که در مرحله 3 ایجاد کرده بودید را در همان module کتیا باز کنید و متن خود را کپی کنید.
7. متن کپی شده را در آن Skech بچسبانید ( Past )
8. پس از خروج از Skech آن را به اندازه دلخواه Pad دهید