شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
تالار گفتمان انجمن کتیای ایران
نصب کتیای R21 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان انجمن کتیای ایران (http://irircatia.ir/forum)
+-- انجمن: تالارهای آزاد (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد انجمن کتیا (http://irircatia.ir/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: نصب کتیای R21 (/showthread.php?tid=81)

صفحه‌ها: 1 2

نصب کتیای R21 - amir - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰

سلام دوستان؛ من نسخه R21 نصب کردم .ولی وقتی نرم افزار را اجرا می کنم پنجره اصلی باز می شود و پیغام زیر ضاهر می شود !! کسی می دونه چیکار باید کرد تا دیگه این پیغام ظاهر نشود؟؟؟SadSad

RE: نصب کتیای R21 - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰

(۱۳۹۰/۱۰/۱۰)amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان؛ من نسخه R21 نصب کردم .ولی وقتی نرم افزار را اجرا می کنم پنجره اصلی باز می شود و پیغام زیر ضاهر می شود !! کسی می دونه چیکار باید کرد تا دیگه این پیغام ظاهر نشود؟؟؟SadSad

دو تا كار بكن
يكي اينكه يه بار ديكه نرم افزار رو نصب كن و تيك complete رو حتما بزن
اكه دىدى دوباره اومد تمام محيط هايي كه داده رو تيك يزن و أوكي كن ديكه نمياد

RE: نصب کتیای R21 - amir - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰

(۱۳۹۰/۱۰/۱۰)shahrooz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۹۰/۱۰/۱۰)amir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو تا كار بكن
يكي اينكه يه بار ديكه نرم افزار رو نصب كن و تيك complete رو حتما بزن
اكه دىدى دوباره اومد تمام محيط هايي كه داده رو تيك يزن و أوكي كن ديكه نمياد

مرسی . ولی دوست عزیز فکر کنم اگه بخای روی سیستمی که قبلا کتیا نصب بوده ؛دوباره کتیا نصب کنی قبول نکنه و پیغام خطا میده؟؟؟!!ConfusedHuh

RE: نصب کتیای R21 - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۰/۱۰

مرسی . ولی دوست عزیز فکر کنم اگه بخای روی سیستمی که قبلا کتیا نصب بوده ؛دوباره کتیا نصب کنی قبول نکنه و پیغام خطا میده؟؟؟!!ConfusedHuh
[/quote]

نه دوست عزیز این ارور مخصوص این ورژن هست منم داشتم اولین باری که نصب کردم ولی رفع شد

RE: نصب کتیای R21 - shahbaazi - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲

سلام...ممنون..برای نصب r 21 منم به مشکل خورده بودم..واقعا توضیحتون مفید بود ممنون

RE: نصب کتیای R21 - parham - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴

من هم همین مشکل را دارم
ولی نمیتون چیزی و تیک بزنم
من custom نصب نکردم compelet نصب کردم

RE: نصب کتیای R21 - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴

(۱۳۹۰/۱۲/۰۴)parham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من هم همین مشکل را دارم
ولی نمیتون چیزی و تیک بزنم
من custom نصب نکردم compelet نصب کردم

crack هم کردین نرم افزار رو؟
الان ایرادتون چیه؟ نمی تونین برین تو نرم افزار و باهاش کار کنین؟

RE: نصب کتیای R21 - parham - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴

crack نصب کردم
اما نمیتونم برم داخل برنامه
you have not requested configuraiton or prudoct license

RE: نصب کتیای R21 - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴

(۱۳۹۰/۱۲/۰۴)parham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
crack نصب کردم
اما نمیتونم برم داخل برنامه
you have not requested configuraiton or prudoct license

این ارور رو اگه ok می کنین و نمی تونین داخل برنامه بشین برنامتون ایراد داره.
یه بار هم این کرک ها رو امتحان کنین.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: نصب کتیای R21 - shahrooz - ۱۳۹۰/۱۲/۱۲

بهتره اگه نرم افزار رو نصب کردین و به مشکل خوردین با برنامه زیر میتونین کامل کتیا رو پاک کنین و یه بار دیگه نصب کنین.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.