| مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA زمان کنونی: ۵-۲-۱۴۰۵، ۱۸:۳۱:۵۸ |
||||||||
|
|
|
مقایسه نرم افزار Pro Engineer و CATIA
|
|
| نویسنده | پیام |
بابک1668
Member ![]() ![]() ![]() ارسالها: 114 موضوعها: 8 تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۳ اعتبار: 0 Thanks Meter 1%
Emojis Given: 0
Emojis Received: 0
|
|
||
| ۵-۱۸-۱۳۹۳, ۲۲:۱۳:۰۰ |
|
arvin.raoufi
Junior Member ![]() ![]() ارسالها: 31 موضوعها: 6 تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۲ اعتبار: 1 Thanks Meter 1% |
|
||
| ۵-۱۹-۱۳۹۳, ۲۰:۵۸:۳۳ |
|
Novin
مدیر انجمن کتیای ایران ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 2,497 موضوعها: 6 تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۰ اعتبار: 126 Thanks Meter 35% |
|
||
| ۱۰-۱-۱۳۹۳, ۱۲:۰۶:۳۶ |
|
بابک1668
Member ![]() ![]() ![]() ارسالها: 114 موضوعها: 8 تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۳ اعتبار: 0 Thanks Meter 1% |
|
||
| ۱۰-۱۱-۱۳۹۳, ۱۸:۴۵:۰۸ |
|
Novin
مدیر انجمن کتیای ایران ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 2,497 موضوعها: 6 تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۰ اعتبار: 126 Thanks Meter 35% |
|
||
| ۱۰-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۰۲:۲۱ |
|
Novin
|
||
| ۱۰-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۰۷:۵۸ |
|
arvin.raoufi
Junior Member ![]() ![]() ارسالها: 31 موضوعها: 6 تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۲ اعتبار: 1 Thanks Meter 1% |
|
||
| ۳-۲۴-۱۳۹۴, ۱۵:۴۰:۱۶ |
|
Novin
|
||
| ۳-۲۴-۱۳۹۴, ۲۳:۱۶:۰۹ |
|
xhmad
Junior Member ![]() ![]() ارسالها: 17 موضوعها: 0 تاریخ عضویت: مرد ۱۳۹۳ اعتبار: 2 Thanks Meter 0% |
|
||
| ۵-۵-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۲۵ |
|
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
اشتراک در موضوع

سلام دوستان و مهندسان گرامی از اونجایی که هر کسی با اولین نرمافزاری که شرو میکنه اخت پیدا میکنه ومحیط های نرم افزارای مشابه دیگه براش مجهوله و احساس میکنه نرمافزارش بهتره و جبهه نیگیره اما قراره با نرمافزار کارکردودرامدزایی داشت بهرحال باتوجه به منابع دردسترس جهت یادگیری ازجمله کلاس و کتاب و شرکتهای تولیدی برای طراحی کتیا و سالید وماشینکاری پاورمیل مطلوب و رند بازار ایران هستند...اما بطور کلی سه نرمافزار مطرح دنیا catia creo nxهستند در زمینه plm که یکی اروپایی و دوتا امریکایی هستند من بشخصه هر سه تا رو کار کردم و در موردشون تحقیق کردم این مطالب نظر شخصی وتجربه خودمه شاید اشتباه باشه ...