کاربردی ترین نسخه Ansys
زمان کنونی: ۵-۱-۱۴۰۵، ۱۵:۵۷:۰۶
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: md.akbari
آخرین ارسال: md.akbari
پاسخ 3
بازدید 6415

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاربردی ترین نسخه Ansys
نویسنده پیام
md.akbari آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
Thanks Given0
Thanks Received0
Thanks Meter 0%Thanks Meter
Emojis Given: 0
Emojis Received: 0

کاربردی ترین نسخه Ansys
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من اخیرا شروع کردم به یادگرفتن ansys اما تردید دارم که چه نسخه ای را برای کارکردن استفاده کنم.
منظورم اینه که با توجه به اینکه به تازگی Ansys 13 نیز منتشر شده و اکثر افراد به دلیل اینکه از ویندوز 7 استفاده می کنند و برای اینکه به مشکل برنخورند میرند سراغ جدیدترین نسخه.آیا این کار درسته آیا در صنعت هم از جدیدترین نسخه ها میشه استفاده کرد یا به دلیل license نداشتن از نسخه های قدیمی در صنعت استفاده میشه و ما هم باید با نسخه های قدیمی کار کنیم؟
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد،
باور محال بودنش را عوض کن !
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۲۰:۵۴:۵۱
پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
Thanks Given162
Thanks Received677
Thanks Meter 35%Thanks Meter

RE: کاربردی ترین نسخه Ansys
0
(۱۲-۶-۱۳۹۰, ۲۰:۵۴:۵۱)md.akbari نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من اخیرا شروع کردم به یادگرفتن ansys اما تردید دارم که چه نسخه ای را برای کارکردن استفاده کنم.
منظورم اینه که با توجه به اینکه به تازگی Ansys 13 نیز منتشر شده و اکثر افراد به دلیل اینکه از ویندوز 7 استفاده می کنند و برای اینکه به مشکل برنخورند میرند سراغ جدیدترین نسخه.آیا این کار درسته آیا در صنعت هم از جدیدترین نسخه ها میشه استفاده کرد یا به دلیل license نداشتن از نسخه های قدیمی در صنعت استفاده میشه و ما هم باید با نسخه های قدیمی کار کنیم؟

تا آنجایی که بنده اطلاع دارم ... معمولا در کار های آنالیزی نتیجه مهم ترین رکن کار می باشد. شما که در حال فراگیری این نرم افزار هستید، از پرقابلیت ترین نسخه از این نرم افزار استفاده کنید و همواره Update باشید.
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۰۰:۳۲:۲۲
ارسال‌ها پاسخ
md.akbari آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 7
اعتبار: 0
Thanks Given0
Thanks Received0
Thanks Meter 0%Thanks Meter

RE: کاربردی ترین نسخه Ansys
0
(۱۲-۷-۱۳۹۰, ۰۰:۳۲:۲۲)novin نوشته:
(۱۲-۶-۱۳۹۰, ۲۰:۵۴:۵۱)md.akbari نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز

تا آنجایی که بنده اطلاع دارم ... معمولا در کار های آنالیزی نتیجه مهم ترین رکن کار می باشد. شما که در حال فراگیری این نرم افزار هستید، از پرقابلیت ترین نسخه از این نرم افزار استفاده کنید و همواره Update باشید.

ممنون

اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد،
باور محال بودنش را عوض کن !
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۲۰:۰۷:۴۶
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان