سلام. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواستم یه ماشین طراحی کنم اما مشکل اینجاست که نمای از بالا برای این ماشین توی اینترنت موجود نیست.
سوال اول اینکه آیا میتونم طراحی ماشین رو بدون این نما کامل کنم یا اینقدر سخت میشه که بهتره بیخیال این مدل بشم؟
سوال دومم این هست که آیا سایتی رو میشناسید که بلوپرینت ماشین های مختلف رو به صورت رایگان گذاشته باشه؟ ( مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی رایگان )
سوال آخر هم اگه از نمای بالای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
استفاده کنم، آیا جواب میده یا به علت احتمالات هماهنگی نداشتن نتیجه بقدری ممکنه عجیب و غریب شه که شباهتی به ماشین اصلی نداشته باشه؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۷/۰۲، توسط nimaaaapb.)
مطمئنا داشتن 4 نما خیلی کارو راحت تر از 3 نما می کنه البته نشدنی نیست ولی کمی سخت تره و شاید شما احتیاج پیدا کنید که تصاویر سه بعدی مدل رو ببینید .
اگر در موتورهای جستجو نام خودروی مورد نظر + بلوپرینت را تایپ کنید میتونید بلوپرینت ها رو دریافت کنید با این حال ما سعی کردیم بسیاری از این بلوپرینت ها رو جمع آوری کنیم و در سایت قرار بدیم .
If The CAD is One path of The life CATIA is The Best path