شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مشکل در اسمبل کردن مدل اباکوس
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۴/۲۱، 18:20:50
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: a.k
آخرین ارسال: mahdi.ghiasi
پاسخ 2
بازدید 5628

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
a.k آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 1
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

با سلام
پس از اسمبل کردن partهای مختلف ,وقتی خیلی زوم میکنم بین part ها به نظر فاصله وجود داره !! در حالی که گره های partهای اولیه مدل (قبل از اختصاص دادن ضخامت و... ) در اباکوس طوری تعریف شده اند که کاملا منطبق بر هم باشند (هیچ گونه هم پوشانی و یا فاصله بین اجزای مدل وجود نداشته باشد.)
پس از زوم بسیار,گره ها با وجود انکه بر هم منطبق نیستند قابل انتخاب جهت translate کردن هم نیستند!!
1-علت عدم انطباق این گره ها در زوم زیاد (نمای خیلی نزدیک)چیست؟
2-چگونه این انطباق بین قطعات مدل رو ایجاد کنم؟ (با توجه به این که در نمای بسیار نزدیک این گره ها به تفکیک قابل رویت اند ولی قابل انتخاب برای translate کردن نیستند)
3-چگونه بدون زوم کردن از عدم انطباق ها در مدل آگاه شویم؟(منظورم اینه که overlap و gap ها رو نرم افزار نمایش بده تا توسط کاربر بررسی بشه؟)
لطفا من رو راهنمایی کنید.
باسپاس از کمکتون
۱۳۹۱/۰۱/۱۴
ارسال‌ها پاسخ
mahdi.ghiasi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال

RE: مشکل در اسمبل کردن مدل اباکوس
سلام
اون فاصله مشکلی ندارد در اصل خود نرم افزار دو قسمت مماس می کنند این مشکل بیشتر در شکلهای منحنی دار به وجود می آید.
برای دیدن انطباق ها باید به قسمت اینتر اکشن وارد شود وگزینه find contact pairsرا انتخاب کرده و قسمتهای که با تماس دارد های لایت میکند.
با تشکر از سوال مفید وخوبتون

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۴/۱۳، توسط mahdi.ghiasi.)
۱۳۹۱/۰۴/۱۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS