شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

مونتاژ حلقه تیوبی شکل روی مخروط
زمان کنونی: ۱۴۰۴/۰۳/۲۷، 05:46:11
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: lahaghi
آخرین ارسال: Novin
پاسخ 10
بازدید 7965

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
lahaghi آفلاین
Junior Member
**

موضوع‌ها: 4
اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

سلام

چگونه می توان حلقه تیوبی شکل را روی مخروط مونتاژ کرد.
با قید Coincidence دو تا قطعه هم محور می شوند و قید بعدی باید این دو تا را روی هم مماس کند که قید های موجود این کار را انجام نمی دهند.

در ضمن راه میانبری که نقطه تماس را پیدا کنم و این دو تا رو روی هم قرار بدهم جواب کار من را نمی دهد. چون می خواهم زاویه مخروط را تغییر دهم و در پوزیشن های مختلف بررسی کنم

با تشکر
رضا صالحی لحاقی

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Assembling Cone and Torus.zip (اندازه: 43.31 KB / تعداد دفعات دریافت: 19)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴/۰۵/۱۷، توسط lahaghi.)
۱۳۹۴/۰۵/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

موضوع‌ها: 6
اعتبار: 126
سپاس ها 162
سپاس شده 677 بار در 584 ارسال

RE: مونتاژ حلقه تیوبی شکل روی مخروط
فایلتون را همینجا پیوست کنید تا منظورتون رو متوجه بشم.
۱۳۹۴/۰۵/۱۷
ارسال‌ها پاسخ
lahaghi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

سلام
من فایل رو ارسال کردم. نسخه فایل V5R21 هست اگر فایل مشکلی دارد تبدیل کنم بفرستم
۱۳۹۴/۰۵/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Alihafezikia آفلاین
علی حافظی کیا

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 20
سپاس ها 7
سپاس شده 193 بار در 168 ارسال

سلام
اگه درست متوجه شده باشم میتونید با تعریف دو نقطه مختلف یا دو صفحه برای هر قطعه بصورت جداگانه با اعمال قید فاصله بینیشون این کارو انجام بدید...
به فایل پیوست شده توجه کنید.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

.rar   Assembling Cone and Torus.2.rar (اندازه: 126.13 KB / تعداد دفعات دریافت: 5)

...We all have a UNIQUE ROLE in the world...Find and do it with your high performance
۱۳۹۴/۰۵/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
lahaghi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

سلام ممنون از جوابتون. ولی در سوالم گفتم که این روش جواب کار منو نمی ده. چون با تغییر زاویه مخروط ٬ مجموعه آپدیت نمیشه. و این قید رو باید دوباره تعریف کنم. لطفا مهندس نوین جواب بدهند. با تشکر
۱۳۹۴/۰۵/۱۸
ارسال‌ها پاسخ
Alihafezikia آفلاین
علی حافظی کیا

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 20
سپاس ها 7
سپاس شده 193 بار در 168 ارسال

بابت راهنمایی و پاسخ دادن عذرخواهی میکنم

میتونید با طراحی پارامتریک و اعمال ارتباط بین زاویه مخروط و فاصله بین حلقه و مخروط ، با تغییر زاویه همچنان حلقه را مماس به مخروط داشته باشید...

البته مهندس نوین حتما چک میکنند و پاسخ درست رو میدن...

...We all have a UNIQUE ROLE in the world...Find and do it with your high performance
۱۳۹۴/۰۵/۱۹
ارسال‌ها پاسخ
lahaghi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

سلام

قصد جسارت نداشتم. خیلی هم تشکر می کنم از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادید. آقای مهندس نوین به عنوان مدیر انجمن برخوردشون تلفنی خوب نبود اصلا اجازه ندادند که من سوالم رو مطرح کنم. در صورتی که من با بیشتر اساتید کتیا در ارتباط هستم و هر سوالی داشته باشم تلفنی جواب می دهند.

در ضمن از راه حلی که ارائه دادید ممنون. من همین روش را قبلا استفاده کرده ام. جواب کارم رو هم می ده. مشکلی که دارم اینه که من در یک پارت پارامتری را تعریف کردم به عنوان زاویه مخروط ولی در پارت دیگه (رینگی) نتوانستم همین پارامتر را استفاده کنم و در آنجا نیز دوباره پارامتر تعریف کردم. و وفتی زاویه مخروط را تغییر می دهم موقع آپدیت مجموعه حتما باید پارامتر قطعه دوم را نیز تغییر بدهم. و این برای دوتا قطعه خیلی سخت نیست ولی وقتی چند تا قطعه با این شرایط باشد یه مقدار کار رو مشکل می کند. و در ضمن راه حلی عمومی نیست. چون اگر کس دیگری بخواهد با فایل شما کار کند، مطمئناً مشکل پیدا خواهد کرد. اگر راه حلی برای این کار هست، که بتوان کلا برای زاویه های مشترک در چند تا قطعه یک پارامتر تعریف کرد، ممنون می شم راهنمایی کنید.

با تشکر
صالحی
۱۳۹۴/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

انجمن کتیای ایران قوانینی دارد، یکی از قوانین عدم پاسخگویی تلفنی به کسانی که سوالات خود را تلفنی مطرح می کنند و استثنائی وجود ندارد.
هدف از ایجاد این تالار گفتگو پاسخگویی به سوالات تمامی کتیا کاران در سراسر ایران بصورت رایگان است "البته در سطح توان" همانطور که می بینید پس از بررسی فایل شما ما می توانیم پاسخگو باشیم نه با تماس تلفنی اگر لحن بنده هم مناسب نبود به دلیل مشغله بالا و گرفتاری بوده که حتی فرصت چک کردن تالار هم نداشتم و از شما پوزش می خواهم.

درخصوص این پروژه
درصورتی که شما می خواهید بصورت وابسته به یکدیگر قطعات طراحی شوند می توانید در زمان ترسیم اولیه با فعال سازی گزینه Keep Link از پنجره تنظیمات مطابق عکس پیوست قطعه دوم را با ابعاد برداری یا تصویر گرفتن نسبت به شکل اول ترسیم کنید. فکر کنم راه مناسبی باشد.

۱۳۹۴/۰۵/۲۱
ارسال‌ها پاسخ
lahaghi آفلاین
Junior Member
**

سپاس ها 1

سلام

ممنون از پاسخ هاتون.

من دنبال روشی در محیط اسمبلی بودم که ظاهرا راه حلی نداره. با استفاده از گزینه External parameter مشکل من حل شد.

ارسال‌ها پاسخ
Novin آفلاین
مدیر انجمن کتیای ایران

سپاس ها 162

این گزینه که خدمتون عرض کردم برای محیط مونتاژ است و جواب می دهد.
۱۳۹۴/۰۵/۲۳
ارسال‌ها پاسخ

پرش به انجمن:

صفحه‌ی تماس تالار گفتمان سایت کتیای ایران بازگشت به بالا بایگانی پیوند سایتی RSS